Hol tudok venni/rendelni 10-15 méteres pórázt?
Figyelt kérdés
Strapabíró póráz kéne, hogy ne tudja elszakítani a kutyám (amstaff). Minél hosszabb, annál jobb.
Előre is köszi a válaszokat!
2010. dec. 19. 22:23
1/9 anonim 

válasza:

Fressnapfban,vagy bemész egy kötélboltba veszel emgfelelő vastagságú heveder.Obiban,tescoban meg karabínert hozzá és megvarrod/varratod :D
2/9 anonim 

válasza:

Szia! Esetleg nézd meg a julius k9 weblapján, ott vannak speciális pórázok, én csak ajánlani tudom minőségi termékek.
3/9 anonim 

válasza:

amíg nem tudod fegyelmezni a kutyád, addig nem kéne ilyen hosszú pórázra ereszteni...ha meg már megnevelted, akkor nincs ilyen re szüksége....
4/9 anonim 

válasza:

A behívás gyakorlásához lehet szüksége ilyen hosszú pórázra......
5/9 anonim 

válasza:

6/9 anonim 

válasza:

Vegyél rológurtnit, és rávarratsz egy karabinert. Kb. 1000ft. Vagy a K_9 nél.
7/9 anonim 

válasza:

Mi is gurtniból csináltuk.Teljesen felesleges sokért venni készen.
Varrsz rá egy fogantyút egyik oldalra,másik végére egy kis bújtatót a karabinernek és ennyi.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:35
A behívást szeretném vele gyakorolni, mert még nem tökéletes...
2010. dec. 20. 12:55
9/9 anonim 

válasza:

Én futószárat vettem neki , igen csak strapbíró.Lehet venni piacokon vagy lovasboltban.Mondjuk nekem elég volt a 8m-es is ami 2000Ft-ba került , de sztem kitart egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!