Hogyan vehetném rá a szüleimet a kutyára? Többi lent. Help.
Beszélj nekik a kiválasztott fajtáról. Ne mond nekik, hogy olyat kérsz, csak meséld el, mennyire megtetszett ez a fajta, de csak jót mondj róla. Olvasgass a kutyanevelésről is, mesélj nekik ezekről a dolgokról is, de ne kérj kutyát, ezt meg sem említsd. Így teljen el egy kis idő, és ha megkérdezik mit szeretnél karácsonyra, mond azt, hogy egy kiskutyát. Ha rögtön rávágják, hogy nem, akkor mond, hogy csak annyit kérsz, hogy vigyetek de egy zsák tápot a közeli menhelyre, és hétvégenként(téli szünetben) hadd járhass ki a menhelyre segíteni. Mindennap mesélj nekik az új élményeidről amiket a menhelyen szerzel, és a legfontosabb: legyél türelmes.
A másik, merészebb megoldás az, hogy hazahozol egy kiskutyát, és azt mondod nekik, hogy találtad az út szélén, és nem hagyhattad ott, mert elütik a kocsik. Viszont ha emellett a megoldás mellett döntesz, akkor ne mesélj nekik a kutyákról, hanem szüneteltesd egy ideig a témát, hogy ne legyen nekik gyanús, hogy pont kutyát akarsz,és akkor véletlenül találsz egyet. x"D
Tényleg havaneset? Én is azt akartam . Több mint 6 évig kérleltem anyumékat! Igen már két éves korom óta! Nekem meglettt mert sokat segítettem anyuméknak! Itt egy kép róla: Amugy Szofi a neve és megéri a havanese! most 8 hónapos!
Vagyis video! Találsz még többet is csak írd be hogy Szofikutya! http://www.youtube.com/watch?v=MpbIVXiYJUU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!