Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ideig lehet a szabadban...

Mennyi ideig lehet a szabadban ilyen hidegben egy 1 éves vizsla?

Figyelt kérdés
Persze, nagyrészt szaladgál, de nem szeretném, hogy megfázzon. Ahogy kimegy, reszket a hidegtől :( .
2010. dec. 19. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak estére hozd be, akkor van igazán hideg. Vegyél neki valami jó meleg kutyapulcsit, nem divatból, de a rövidszőrű fajtáknál elkell. Ez legyen rajta, amikor kintvan napközben. Ha van kutyaháza, és jól szigetelt, akkor abba úgyis be tud menni, ha fázik, szaladgálások során pedig a kutyapulcsi jól fog jönni.
2010. dec. 19. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a családomban több vizsla van mind bentiek, nem tesz nekik jót ez a zord időjárás... amíg szaladgál és nem egy helyben állva remeg, mint a kocsonya addig nyugodtan kint lehet... az egyik vizslám a tavaly októberben kapott vese gyulladást mert még nem engedtük be csak éjszakára, na azóta 10 fok alatt bent vannak és ez nem élkényésztétesből van csak féltjük őket, mind befogadott kutyus és úgy gondolom már fáztak eleget... és amúgy is azt szeretik legjobban ha gazdi közelben vannak!
2010. dec. 19. 18:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat, én is így gondolom. Féltem, mert ahogy kimegy, "vacog", de imád kint lenni. Amúgy ő is benti kutya, most is itt hortyog a lábamon :=)
2010. dec. 19. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
A mi vizslánk kinti kutyus, ilyen hidegben be szoktuk engedni, amiért nagyon hálás:) Éjjel viszont kint alszik a szigetelt házában, amibe szalmát raktunk, meg meleg gyerekpaplant, a bejárat elé pokrócot. Még soha nem fázott éjjel, jól bemelegíti a házát. Nappal viszont, mivel nagyon kell neki a társaságunk, és mi keveset vagyunk kint ilyen hidegben, beengedjük, hogy köztünk legyen. Egyébként a bundája alkalmazkodik a kinti léthez, olyan tömöttebb és selymesebb.
2010. dec. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!