Szereti a többi kutya is?
Figyelt kérdés
Van egy most már 7 hónapos lány havanezem! Nagy a hó és imádja! Ásbenne , belefekszik túrja. A többi kutya is ilyen?2010. dec. 18. 15:32
1/7 anonim 

válasza:

Az enyém tacskó keverék, most 1 éves tavaj ő pont ezt csinálta!! Valószínűleg jövőre leszokik róla
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2010. dec. 18. 15:43
3/7 anonim 

válasza:

A legtöbb kutya szereti a havat. Ráadásul egy jó alkalom a bunda tisztítására is. Télen a hó, nyáron a víz a jó játék.
4/7 anonim 

válasza:

Az én kutyám tavaly ilyenkor még pici volt, akkor is nagyon tetszett neki a hó, most már, hogy elmúlt egy éves, még jobban. :D Ő is ugrál, hempereg túrja, bekapja.
5/7 anonim 

válasza:

A legtöbb kutya szereti a havat, ugrál, belefekszik stb, viszont vannak olyan kutyák is, akik irtóznak a hótól, messziről kerülik, ilyen az én kutyám is :) Nem tudom miért, de nem szeret havazni, pedig nem volt vele semmi rossz élménye.
6/7 anonim 

válasza:

szia! Az én mudim imádja :)). Sétál, az orra benne van, és túrja, mint a malac :)). Azon kívül rohan benne, beleugrik, kaparja, szóval szereti :))
7/7 A kérdező kommentje:
:) Örülök mindenkinek!
2010. dec. 18. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!