Csak nekem tűnt fel, hogy a kutya már önmagában is szereti az embert?
Figyelt kérdés
A kutyám mikor meglát minden nap először úgy ötűl nekem, jön, hogy simogassam, bújik oda hozzám, nyalogat, nagyon örül nekem.
Ha rá nézek, már akkor kiugrana a bőréből, hát ha még hozzá szólok.
:)
És az emberek mikor örülnek nekem ennyire?
Ha adok valakinek valami ajándékot, vagy teszek valamilyen sziveSséget, vagy ilyesmi.
Szóval a kutya az embert ÖNmagáért szereti, és nem kihasználja?
2011. aug. 25. 09:42
1/3 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű...:)
Olvass sok etológiai témájú könyvet, Csányi Vilmost nagyon tudom ajánlani, az ő írásaiból pontosabb választ kapsz a kérdésedre...:)
2/3 anonim válasza:
persze,hogy önmagában szeret,hiszen te vagy neki a gazdája.
3/3 anonim válasza:
A kutya őszinte. Azért szeret mert megbízik benned és ha ez kölcsönös, ők ezt érzik. Ha kell megvéd és semmit nem vár érte cserébe. Az emberek többsége csak kihasználja a másikat, a pénze miatt vagy mert hasznot lát benne stb...Kutyákban nincs hátsó szándék, ha szeret akkor ezt ki is fejezi. Ha pedig nem kedvel, azt is nyíltan kimutatja szemtől szembe, nem pedig sunyin hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!