Vonaton kell szájkosár?
Figyelt kérdés
Akárhányszor utaztam vonattal, egyetlen kutyán sem volt szájkosár. Akkor most kell, vagy nem?2010. dec. 17. 19:50
2/8 anonim 

válasza:

Elméletileg kellene ( persze nem minden vonaton), de a gyakorlatban ez nem működik.
Igazságképpen csak a nagy/közepes testű kutyáknak kötelező.
De nem vagyok szakértő, nem szoktam vonaton utazni a kutyámmal.
3/8 anonim 

válasza:

Minden tömegközlekedési járműre kötlező a szájkosár.
Az,hogy ki tartja be és ki nem az egyéni mint ahogy az is ki az aki megbünet ha ne mteszel a kutyára és ki az aki nem.
4/8 anonim 

válasza:

Jaj am vonaton én se teszek rá mert így is kivan a kutya a melegtől rajta.
5/8 anonim 

válasza:

Kell, mert a tömegtől megijedhetnek, és agresszívak lehetnek...csak senki nem tartja be...sokan még azt se tudják, h a kutyáknak jegy kell a vonatra...
7/8 anonim 

válasza:

igen, kell. Nekem egy 4 kilós kutyám van, de neki is kell, kölyök korában is kellett. Sajnos ez van.
Vagy szállítóboksz.
Ez a két elfogadott módja kutya szállításának vonaton. Szájkosár mellé természetes kötelező még a póráz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!