4.5 hónapos Huskyra kell szájkosár vonaton?
Annak már utánanéztem, hogy lehet szállítani, de csak gyors és személyvonatokon, de azt nem láttam sehol, hogy korhatárhoz van-e kötve. Elég rossz lenne neki maga az utazás is, nem hogy még szájkosarat ráadnom... amit alapból felesleges lenne megvenni is, mert 2-3 hónap múlva már nem is lenne jó rá...
esetleg kutyajegy árat miskolc-budapest között tud valaki?
Szerintem nincs korhatár, tehát elvileg alanyi alapon kell. Ha nincs is rajta, minimum nálad kell legyen.
Jegy kb 700Ft körül lehet.
itt beírod értelemszerűen a menetrendet,legalul beállítod a paramtereket,és bal oldalt kiválasztod,hogy élő állat viteli díj, utána rákattintasz a mentrendre,és kidobja az árakat.
élő állat
"Csak 2.osztályon szállítható!
Nem szállítható a következő vonatokon:
EuroCity, InterCity, TGV Sud - Est, Nosztalgiavonat gőzvontat, InterPici, InterCity pótló busz, InterCityRapid, InterPici vonatpótló
Ülőhelybiztosítással közlekedő vonatban nem szállítható."
Kölyök kutyára nem kell szájkosár.
Biztosan kell szájkosár. Nincs különbség téve a koruk szerint.
Én egyszer 10 hetes dobermannommal utaztam a HÉV-en. Szájkosarat nem adtam rá, hiszen még baba volt. Jött az észlény kalauz és hiába volt jegye is a kutyának a szájkosár miatt büntetni akart. A többi utas kelt a védelmemre, hogy nézzen rá ez egy nagy testű kölyök kutya, senkit sem harap meg, hiszen még baba.
Végül a nagy zúgolódás miatt megúsztuk a büntetést, de ha nincsenek ott az utasok tuti megjárom.
Köszi a válaszokat!
Közben megvettem neki a jegyet, és igen, kell rá szájkosár, akármennyi idős! :(
Marha nagy állatbarát ez a MÁV... ekkora kutyára szájkosarat rakatni, röhej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!