A kutyám nagyon neveletlen és húz.70 kilós és nem bírom visszatartani. Megoldás lenne a szöges nyakörv?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 16:38
1/9 anonim válasza:
Szögessel is ugyanúgy húzni fog, ráadásul azt tudni is kell használni. Mellesleg csak tünetet kezelsz vele, az okot nem szünteti meg.
2/9 anonim válasza:
Egy ekkora kutyát vigyél el kutyaiskolába!!!!!
Nem kellenek a kifogások..hogy nincs a közelben meg nincs rá pénz..mmár ingyenes iskolák is vannak meg létezik tömegközlekedés.
3/9 anonim válasza:
Nekem is kb. ekkora kutyám van, de még meg sem vettem, amikor már tudtam, hogy kutyaiskolába fogunk járni, mert ez nem egy yorki amit odébbteszek, ha útban van. Egy ilyen kutyánál elengedhetetlen a teljes kézbentarthatóság, amit egy tapasztalatlan gazdi magától nem fog tudni elérni.
4/9 anonim válasza:
Hogyan sétáltatok, amíg elérte a 70 kilót?
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Utolsónak:
Az enyém haltival is húz, csak sokkal kevésbé..
Már tényleg nem tudom mit tegyünk. Próbáltuk, hogy mindig irányt változtatok ha húz, vagy leültetem, vagy visszarántom, de semmi.
Amúgy egy magabiztos stafford és másban engedelmes, de ha sétáról van szó, akkor minél előbb a rétre akar jutni induláskor.
7/9 anonim válasza:
Hát többször kell visszarántani.
De én éles apró rántásokat alkalmazok, és akkor szépen jön láb mellett. Persze mondom is neki, lábhoz.
Szal az csak egy dolog hogy rajtuk van. Ez egy kiképző eszköz, de a tanulás idő alatt, nem röpülsz utána. :-)
8/9 anonim válasza:
igen. a mi kutyánk is ilyen volt, amióta megkapta a szöges nyakörvet már nem húz el minket, szépen jön mellettünk
9/9 anonim válasza:
Az én kutyám meg annyira megszokta a szögest, hogy hiába van rajta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!