Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy az istenbe érjem el...

Hogy az istenbe érjem el nála, hogy ne bántsa a macskáimat?! Miatta fognak meghalni!

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van belőle...

Amikor kint vagyok, akkor bármit meg tudok csinálni, rápakolom a macskákat, hozzásimítom a fejüket a fejéhez, berakom őket a lábai közé az álla alá, amikor fekszik, stb. És dicsérgetem, jutalmazom, örül a figyelemnek, a kedves szónak, a kajának... Mindig pozitív élménnyel kötöm össze, ha macska van mellette, és ha megszagolja, majd békén hagyja őket.

De amikor bejövök, akkor rájuk támad, megharapja, elkergeti őket!

Teljesen kiszámíthatatlan! :(

Mire kiérek, persze már nem tehetek semmit, mert néhány másodperces egy ilyen támadás. De már ott tartok, hogy a macskáim ebben a r.hadt hidegben sem mernek bejönni hozzánk enni miatta, elüldözi őket innen.

2010. dec. 17. 12:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Eddig nincs eredmény :(

Kint voltam délelőtt egy órát, aztán kimentem 2-kor, fél négykor bejöttem, mert már ellepett a hó, most is voltam kint, de csak egy félórát, végig itt ültem a terasz ablaka mellett, hogy halljak mindent, de a macskák nem nagyon jöttek elő, úgyhogy nem jött össze, hogy figyelgessem. Most kaja, aztán hamarosan séta. Szerintem már csak holnap van esélyem rá.

Akkor a kontrollált menekülést alkalmazom, ha nem vagyok a helyszínen :)

2010. dec. 18. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!