Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kevésbé jó minőségű táppal...

Kevésbé jó minőségű táppal etetek. Nem vagyok jó gazdi?

Figyelt kérdés

Nem prémium. Arra nincs pénzem.

De erős, egészséges, virgonc, izmos, kutyusom van. Rendszeresen sétáltatom, túrázunk, jól nevelt, szocializált, be van oltatva stb stb.

(Magyar vizsla 2éves lesz)

Nagyon szeretnék neki mindenből a legjobbat adni de, sajnos nem tehetem meg.

Mint egy szülő mikor nem vehet meg a gyerekének mindent amit szeretne.

2010. dec. 16. 21:25
1 2
 1/18 shelli ***** válasza:
38%
Én sem azzal etetem, de ha kap mellé sok zöldséget, gyümölcsöt (bele lehet csempészni a vacsiba) akkor nem baj szerintem. + csonterősítőt is kapnak az enyémek.
2010. dec. 16. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
a kérdésedbe írtad a választ, hogy ne lennél jó gazdni? az vagy, max csóró
2010. dec. 16. 21:36
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
én se engedhetem meg a drágább kutyatápot, egy fizetésből élünk 3-an plusz még a kutya, nem minőségit kap, de gyönyörű fényes jó tapintású bundája van, az állat orvos is megdicsérte, hogy milyen szép
2010. dec. 16. 21:39
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

De hogy vagy rossz gazdi!:)

Én sem etetem őket prémium táppal,de csak azért mert nem hajlandóak meg enni! Én már vettem nekik több fajtát is de nem eszik meg!

Igazából nem is nagy táposok magába nem eszik meg !:)

2010. dec. 16. 21:42
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem vagyok csóró. Átlagos 20éves tanuló, szüleimmel élek, az ösztöndíjamból nem futja prémiumra.(Fundamentát fizetek) De ennek ellenéri nem érzem magam rossz gazdinak. Mindent megteszek, hogy jó legyen neki. Csak hát bizonyos (anyagi)kereteken belül. Ami viszont nem kerül pénzbe (séta, túra, szeretet stb stb) azt nem sajnálom tőle. :)

2010. dec. 16. 21:48
 6/18 A kérdező kommentje:
Írnátok nekem táp neveket amikkel etettek? (Nem prémium)
2010. dec. 16. 21:57
 7/18 Suhanc72 ***** válasza:
32%

A kuya húsevő, nem pedig tápon élő állat. Ha egy kutya csak prémium tápon tud megélni, akkor a tenyésztése közben valaki, vagy valakik súlyos etikai vétséget követtek el. Engem személy szerint elborzaszt, ha egy tenyésző csak akkor ad el nekem drága pénzért egy kölyköt, ha azt a személyesen ennek a fajtának előírt prémiumtáppal vagyok hajlandó etetni. Hát tényleg nem látszik, mekkora üzlet folyik a háttérben? A tenyésztők sírnak, hogy "áldozatkész" munkájuk deficites, mondván, hogy mire elválasztható korba kerülnek a kölykök, mennyit kellett rájuk költeni, de arról nem beszélnek, hogy MIÉRT tenyésztődnek olyan faják, amiknek amegjelenése pillanatában már speciális tápok készülnek?! Csak nem állateledel gyártó cégek megrendelésére tenyésztődnek a kutyák?

Nagyon jó dolog, ha a kutyád egészséges mindenféle speckó táp nélkül is, mert talán nincs valami degeneratív, tenyésztési hibából eredő szervi baja. És azt is ki próbálhatod, hogy a royalkanin, vagy a csirkeláb ízlik neki jobban? Bízz a kutyád értékítéletében!!!

2010. dec. 16. 22:03
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem vagy emiatt rossz gazdi, de azért hosszú távon számít, hogy mivel eteted a kutyádat.

Esetleg Purina Dog Chow nem fér néha bele a keretbe? Kb. 500Ft/kg. Ez elég jó táp és nem horribilis az ár ára szerintem.

Vagy ha nem fér bele, néha keverj a kajájához egy kis főtt csirke-farhátat, darált húst, tojást, zöldséget.

2010. dec. 16. 22:44
 9/18 anonim ***** válasza:
-ár
2010. dec. 16. 22:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy rossz gazdi, csak nincs elég pénzed ennyi.

Az általad említett tápot nem ismerem, mennyiért szoktad venni?

2010. dec. 16. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!