Ha kiheréltetem nagyobbra nő?
második: ezt ma már beírtad egy macskás kérdéshez is, pedig ott biztosan nincs benne igazad..
kedves kérdező, ne haragudj, hogy nem a kérdésre választoltam
jaj hagyjátok már ezt a "gondold magad az állat helyébe" szöveget! Ugyan már!! Állandóan ezt olvasom, aztán közbe meg állítom a fele bandának ivartalanítva van a kedvence!
Nekünk cicáink vannak, mind a 3at kiheréltettük, és nem is jönnek azóta haza összeverve! Nem mennek el, itthon vannak szinte egész nap!
Nem beszélve arról, hogy az ivartalanítás a nemi betegségek ellen is ajánlatos!!
22L
most majd biztos írjátok, hogy. attól, hogy lehet nemi betegsége, az nem egyenesen arányos azzal, hogy lesz is! Tudom jól, de ők legalább védve vannak ezektől pl:
- megelőzhetőek az időskori, illetve már fiatal kanokban is a tüzelési időszakban rendszeresen visszatérő prosztata problémák ( prosztata megnagyobbodása, mely vizelési-, székletürítési nehézségekhez vezet; prosztatadaganatok )
- megelőzhetők a herék daganatos elváltozásai, illetve a végbél körüli tesztoszteronfüggő daganatok kialakulása
Akkor ez azt jelenti hogy kutyáknál is nagyobb egyedek lesznek ha kivan herélve? :D
Am a mi macskánk is nem megy el hanem benn fekszik szinte egész nap és nem kóborog stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!