Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák láthatják a szellemeket?

A kutyák láthatják a szellemeket?

Figyelt kérdés

Egy ideje olyan,mintha a kutyám szellemeket látna!Pl.:ültünk a konyhában és a másik irányba ugatott,fejmagasságban,mint ha egy emberre ugatott volna,utána pedig úgy ment el ott,mintha állna ott valaki és a kutya ki akarná kerülni!

Nagyon furcsán viselkedik,de létezhet ilyen vagy a kutyáknak vannak ilyen érzékei??

Kérlek,hogy írjatok,mert nagyon érdekel,hogy van-e ilyen v vmi más az oka mindennek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv!

2009. jan. 21. 20:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Szeirntem is látják

a macskátol meg félnek állítólak

2009. júl. 19. 18:54
 12/14 anonim válasza:
100%
tegnap este történt velem hasonló, épp álltam fel a géptől, mikor a labradorom nagyon nézte a kosara melletti növényt a sarokba. először csak leste, aztán felált, és ugatott a sarokba.semmit nemláttam ott.érdekes, mert nagyon ritkán ugat, embereket se nagyon ugatja meg, akkoris csak az időseket.eddig semmi baja nemvolt, bár az utóbbi hetekbe észrevettem hogy figyeli azt a helyet. lehet h lát vkit?:S
2009. aug. 5. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

az én kutyám és macskáim is érdekesek:S

A kutyám állandóan ugy csinál mintha egy másik kutya lenne melette és szagolgatjameg nyalogajtja...teliholdkor miindig egy idegen kuta vonyitását halom és kinézek az ablakon a vonyitást onnan hallom de nmelátok semmit...

a macskáim vmeik nap ültek a foteban és mintha kutyát láttak volna egy pontra néztek és felborzolták a szőrüket és fujtak a levegőre:S

És egyszer csk le ugrottak a kanapéról és futottak mintha kergetnék őket...

2011. jan. 12. 20:23
 14/14 Petrás Évi válasza:
igen az én kutyám 20 percig nézett egy helyre aztán odabújt hozzám
2013. ápr. 1. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!