Tápok. Hogy jövök ki a legjobban?
Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy egy magyar vizslának (két éves) a jobb minőségű tápokból naponta mennyi kell?
Melyiknek mennyi kilója.
És melyik kiszerelés meddig elég neki?
Köszönöm.
2010. dec. 15. 22:01
1/13 anonim 

válasza:

Most nem azér...de nézz körűl a neten állatos boltokban...ne ásokkal számoltass :D
2/13 anonim 

válasza:

3/13 A kérdező kommentje:
És a neten azt is megtalálom hogy melyikből mennyit kell adni?! Mert ha ebben segítesz szívesen kiszámolom. Amúgy meg aki azzal etet nem nagyon kell számolnia szerintem. Én is tudom mennyit idő alatt fogy el a mostani 10kg tápunk.
2010. dec. 15. 22:08
4/13 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm.
2010. dec. 15. 22:09
5/13 anonim 

válasza:

Az Acana azért is jó, mert közvetlen tőlük rendelve nagyon jó nagyker áron lehet vásárolni. Igaz, néha a jó árhoz több zsákot meg kell venni. Mi pl kutyás haverokkal és rokonokkal szoktunk társulni, közösen rendelünk és elosztjuk.
6/13 anonim 

válasza:

Még annyit hogy a fressnapfban nem érdemes tápot venni. Ott a legdrágább.
7/13 anonim 

válasza:

Minden tápból kb úgyanannyit kell adni.Prémiumból kicsivel kevesebbet ,2-3 deka.Amúgy szerintem a Te kutyádnak 20-25dkg kell /nap.Bár ne mtudom mekkora a vizsid :D
8/13 A kérdező kommentje:
25-30 kiló között van. :)
2010. dec. 15. 22:17
9/13 anonim 

válasza:

Akkor kb 27dkg kell neki/nap :D
10/13 anonim 

válasza:

Felejtsd el a tápokat.
Ha marad kaja akkor ad neki, a mi kutyánk is a maradékot eszi és semmi baja, mindent meg is eszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!