Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy Staffordshi...

Mennyibe kerül egy Staffordshire terrier?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A staffoknál az idegrendszeri problémákra kell nagyon vigyázni.

Tenyésztő csak jó idegrendszerű állatot vesz tenyésztésbe,a szaporítót nem érdekli a kutya wesenje,nem baj az sem,ha full bolond,el tudja adni az utódokat idiótáknak azzal,hogy "nézd milyen kemény szülők!".

Aztán a hülye vevő csodálkozik majd,hogy az egy éves kutyája már megy neki mindennek,ami él és mozog.

2010. dec. 17. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Vehetsz olcsóbban is, ahogy írták, de nem véletlenül mondják, hogy ebben az esetben számolnod kell azzal, hogy nem tudod, hogy a kutya szülei egészségesek voltak e.

Egy törzskönyves kutya szülei szűrve vannak, és szinte teljesen ki van zárva, hogy valamilyen örökletes betegsége lesz.

Márpedig egy diszpláziás kutya kezelése szerintem simán havi 10-20 ezer forint. És abból nem gyógyul ki a kutya...

Hidd el, nem véletlenül javasolják a tenyésztőket. Ha egészséges kutyát szeretnél, akkor inkább gyűjts rá még egy évig, de ne fű alatt vegyél amstaffot.

2010. dec. 17. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagynevű kennelből vettem, törzskönyvvel, eb adás-vételi szerződéssel, oltási könyvvel, 9 hetesen hoztam el, már 2 kombináltja meg volt, többször volt féregtelenítve. Orijen tápot adott nekik a tenyésztő, gyönyörű tiszta helyen tartotta őket, nagyon meg voltam vele elégedve :-) A színe kicsit fakóbb, mint a többinek, őt pl. csak hobbi célra ajánlották, de ugyanúgy megkapott mindent, mint a többiek. Imádták őt is! 160.000 forintért vettem, a tesói 180.000 forintba kerültek, szépek voltak ők is :-)
2010. dec. 17. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Lehet olcsóbban is venni ilyen kutyát.Az én főnököm leinformálható tenyésztőtől vett ilyen kutyát törzskönyvvel,csippelve ,50000.-ért!Semmi gond a kutyával,már 1,5 éves,és valami gyönyörűséges!!! :))
2010. dec. 18. 06:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Persze, nyilván nem minden törzskönyves kutya kerül 150 ezerbe.

Menj el kiállításokra, ahol láthatod a tenyésztők kutyáit. Vagy legalább érdeklődj fórumokon, biztos vagyok benne, hogy tudnak Neked megbízható helyeket ajánlani.

Angol Staffordshire Bull Terrier:

[link]

Amerikai Staffordshire Terrier:

[link]

2010. dec. 18. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Vagy épp a fajtaklubnál a MEOE-nél.

Vagy fajtamentésnél,ha olcsó kutya kell hobby célra.

2010. dec. 18. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz rá sokat költeni,hozd el menhelyről!

[link]

2011. febr. 20. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!