Mennyibe kerül egy Staffordshire terrier?
150ezer te jézus atya úr isten
ennyiért senki nem vesz kutyát
azért ennyire nem drága a kutyakaja!
én vagyokmegint..a 2 amstaff kan gazdája
előszöris szögezzük le, hogy lány vagyok:D
másodszor: Erős kezű gazdát igényel, mert ha nincs megnevelve normálisan , veszélyes lehet a környezetére. Akármég rád is. Mivel domináns fajta, mindig próbálkozik..megpróbálja átvenni a falkavezérséget a gazdájától..ezeket a próbálkozásait csínjában kell elfoljtani..nekem a kanok nagyképűek, egypárszor bepróbálkoztak..olyankor lenyomtam a nyakát a földre, egy hangos nemszabad után.jópárszor "földhözcsaptam" a nyakuknál őket, azóta istenítenek szószerint:Dde soha soha nem szabad rájuk kezet emelni !!bár alapvetően nagyon jó természetük van, de el lehet őket rontani könnyen.
Miután ezeket elmondtam megkérdezném , hogy biztos megtudnád nevelni? vagy annyira erős jellem , hogy egy ilyen kemény kutyával elbírj???
az állatorvos meg a kaja már nem a te dolgod, akkor mit pofázol?
az elsőnek kösz
Szerinted mi???
A Törzskönyv, a fajta tisztaság.
Szaporítótól kutyát venni, olyan mintha Te magad állatkínzó lennél!
HA egy génhibás, nem fajtatiszta kutyát akarsz, akkor 10 000-30 000 Ft-ig tudsz "venni".
Ha törzskönyvezett, fajtatiszta, tenyészszemlés szülőktől akarsz kutyát akkor ki kell fizetned!
A további költségek( állatorvos, étel) még ennél is sokkal többe kerülnek.Hacsak nem olcsó tesco-s táppal akarod etetni, és nem vinni állatorvoshoz!
Te is nagyon értelmes ember vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!