Egy argentín dognak mekkora a nyak körmérete?
Figyelt kérdés
Egy felnőtt szuka kutyának a mérete érdekelne.
Le tudjátok írni, a tieteknek mekkora?
Ajándékba lesz egy nyakörv, de nem tudom, a 65 cm-es kicsi-e vagy jó.
2010. dec. 15. 19:11
1/4 -Darkcat- válasza:
Az nem nagyon számít, hiszen az üzletekbe lehet találni "kis kutyákra" és "nagy kutyákra" nyakörvet, és a nyakörvön arra valók azok a KIS lyukak, hogy be lehessen állítani tetszés szerint a szorosságot.
Egyébként általában minden kutyánál más a méret, még ha egyazon fajtól is van, mert minden kutya hogy úgy mondjam, máshogy "edz".
2/4 anonim válasza:
Szerintem a 65 centi kicsit nagy. Az már inkább a bernáthegyi mérete. De ha állítható és kisebbre is lehet venni, akkor megfelelő lehet az is. Azért hátha válaszol valaki olyan is akinek ilyen kutyája van!
3/4 A kérdező kommentje:
1-esnek: nem vagyok hülye, tudom mire valók a kis lyukak. Egyébként a nyakörv nem lyukas, hanem csatos, állítható, de a méret: 45-65 cm között állitható.
2010. dec. 15. 23:56
4/4 A kérdező kommentje:
Biztos nem nagy, mert 45 cm a mininum és 65 cm a maximum méret. (állitható).
A rotimnak olyat vettem, és neki a legnagyobb méretre állítva (65 cm) tökéletes. Csak nem tudom, az argentin dognak a nyak körmérete vajon nagyobb-e..
2010. dec. 15. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!