Miért azt az fajtát/keveréket választottátok, aki jelenleg a társatok?
Lényegében az érdekelne, hogy miért az a fajta ill. keverék, és az alomból miért pont az a kölyök lett a kiválasztott kutya?
Csak puszta kíváncsiság.
a kutyánkat anya választotta ki mert az volt a legvirgoncabb leghangosabb kicsi.és puli mert nem tul nagy fajta
a cicám meg.. hát ö keresett gazdát:D. egyszer csak láttam h itt volt a házunk elött.körbekérdeztünk minden szomszédot,de senkinek nem volt ismerös. azóta is megvan:)
Az egyik kutyám több mint három éve 5 hetesen hoztam el, nem kellett sokáig figyelni, hogy lássam, mindenkivel játszani akar, mégsincs benne dominancia, nem kekeckedik.
Néhány napja egy felnőtt kutyát választottam ki, őt is úgy, hogy játékos, vidám, merész, de mégsem másokon uralkodó kutyát akartam. Eddig bevált :)
Csak személyiség alapján választok, persze a nagy kutyákat szeretem, és most mégis ez a 20 kilós lett, de ő volt a nekem legmegfelelőbb, úgyhogy engedtem.
Mindkettő keverék, menhelyről.
Az én esetemben párom tehet mindenről. Ő volt az aki először előállt azzal, hogy meg kellene menteni egy angol bulldogot. Szaporítótól.
Hallani sem akartam róla, amit tudtam ezekről a kutyákról annyi, hogy lusták, rondák, és horkolnak. De addig-addig nyösztetett, hogy elhoztuk.Ő már elég öregecske volt, sajnos már nem is él, de még életében érdekezett hozzá egy másik angol bulldog. Egy kislány, szintén szaporítótól mentett.
3 hónapja pedig csörgött a telefon, hogy egy angol bulldog s.o.s mentésre vár, mert ki akarják tenni az utcára.
Itt már az ellenkezésem csak gyenge próbálkozás volt, beletörődtem a sorsomba.:)
Így jelenleg 2 ilyen hurka néha boldog-néha rettentő mérges tulajdonosa vagyok, úgyhogy álmaim kutyája még várat magára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!