Hogyan taníthatnám meg 1 éves foxi kutyámnak hogy ne ugassa meg az összes vendégünket? Ha 10 percig van nálunk vki,10 percig ugat. és így tovább!
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 12:43
11/13 anonim válasza:
szerintem ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, aktuálisan hatásos lehet a vizzel leöntés, de ettől még nem biztos, hogy legközelebb nem fordul elő. a foxi terrier, kotorékeb, akárcsak a yorki, jellemükből fakad, hogy ők ilyenek. enyém is folyton megugat mindenkit, aki jön hozzánk. nálunk az vált be, hogy odaengedem a vendéghez, had ismerkedjen meg vele, ezután néhány perc és abbahagyja.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen,ezt már én is próbáltam!De nem barátkozik a kis drága,hanem csak ugat,ugat,ugat.....
2009. jan. 23. 10:49
13/13 anonim válasza:
barátnőmék kutyája folyton ugatott esténként úgy, hogy nem lehetett tőle aludni, és egy kutyatréner javasolta a vizes megoldást. Párszor megtörtént, az ugatás abbamaradt, de a kutya azóta kórosan fél a víztől (ha felemeljük az itatóedényét, már húzza is le a fejét), slagolni sem lehet nyáron, mert fél. Én nem ajánlanám a megfélemlítéses módszert. Ettől függetlenül lehet h vkinek bejön úgy, hogy nem maradnak nyomok a kutyában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!