Kiskutyáknak tudtok receptet?
szia!
Én adtam a két hónapos németjuhinak csontot, persze megvártam míg megeszi, nehogy fennakadjon a szájába, vagy félre nyelje és megfulladjon, de soha nem volt vele baj. :) Még a csivavák is esznek itthon csontot. :) De tényleg mindig várd meg, hogy megegye.
Állítólag a csirke csont nem jó a kutyának mert kilyukad a bele. Hát én még nem tapasztaltam az elmúlt kutyás éveim alatt. :D Pedig 1 éves korom óta mindig volt kutyánk, most vagyok 23. :D
Hogy mit főzünk.. Szoktak kapni házi kosztot, olyankor minden maradékot összefőzünk, teszünk bele kenyeret is. Lehet kapni a kutyáknak különféle tésztákat, meg popcornt (olyan mint a rendes, csak íztelen), azokat is szoktunk bele főzni. Aztán van, hogy mikor megfőtt, akkor tesztek bele még szárazat (soha ne főzd bele mert nagyon büdös), vagy nem teszek. :) Szokták szeretni! :)
Itt [link]
olvasgass, kérdezősködj, mert ami választ a gyakori kérdéseken kaphatsz, elég hozzá nem értőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!