Mivel borított ki úgy rendesen a kutyátok mostanában?
Az enyém tegnap csúcsot döntött. Bár hozzáteszem magamra is iszonyú pipa voltam.
Vettem egy porszívót, tegnap kihozták, természetesen azonnal kipróbáltam. Használat után takarítottam ki és a hepa szűrőt letettem - nem a földre, magasra, de sajna elérte a kis drága. Mire kettőt fordultam ellopta és a benne lévő szivacsot darabokra tépte.
Gondolhatjátok,alig voltam ideges?!
Hétfőn kezdhetek új szűrőt keresni a gépbe.
A szivacsban lehet valami amit a kutyák nem szeretnek.
Az enyém is péntek reggelre valahonnan előásott egy kisebb tábla szivacsot és szépen "felkockázta". :)
Bár ezzel nem sikerült igazán kihoznia a sodromból. Ahhoz nálam ennél több kell. De hozzáteszem azt is, hogy a szivacs amúgy sem volt számomra létfontosságú (majd ha kelleni fog valamiért, akkor fogom rágni a kefét).
Mint minden kisgyerekben a kutyában is ott van a csínytevés.
És ugye egy felnőtt kutya egy három éves gyerek szintjén van.
Nekem is fegyelmezett kutyáim vannak, a fiúnak vizsgája is van. Dolgozok velük, és voltak már éles helyzetben a telepen, amikor bemásztak éjjel. Elengedhetetlen az ilyen esetekben a fegyelem. Ám van mikor komiszak, és a lánnyal együtt kitervelik, végre hajtják.
De robot nekem se kéne...
( kabátos kutyásos voltam )
9 hónapos németjuhász, igazi kisördög, de imádjuk.
Szombat reggel mielőtt mentem az egyetemre hátulról fellökött.
Amikor meglát engem vagy a párom, annyira megörül nekünk, hogy a vállunkra ugrik, és néha olyan erővel nekiüti az állkapcsomnak a fejét, hogy az az érzésem, kiesnek a fogaim.
21/N
Egy ismerősöm befogadott valami labrador-juhászkutya keveréket. Elég nagytermetű, még kajla is, de amúgy nagyon barátságos. Az én kutyám meg sípol mint a gumicsirke, ha ez ugrál körülötte és hívja játszani.
Oké, hogy kb. 10x akkora, de hozzá sem ér, szóval tegnap adtam a kutyámnak egy tockost, mert nem szeretem a műbalhét. Megértette:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!