Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel borított ki úgy rendesen...

Mivel borított ki úgy rendesen a kutyátok mostanában?

Figyelt kérdés

Az enyém tegnap csúcsot döntött. Bár hozzáteszem magamra is iszonyú pipa voltam.

Vettem egy porszívót, tegnap kihozták, természetesen azonnal kipróbáltam. Használat után takarítottam ki és a hepa szűrőt letettem - nem a földre, magasra, de sajna elérte a kis drága. Mire kettőt fordultam ellopta és a benne lévő szivacsot darabokra tépte.

Gondolhatjátok,alig voltam ideges?!

Hétfőn kezdhetek új szűrőt keresni a gépbe.

2010. dec. 12. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Néha nekünk is ki kell adni a mérgünket! :D:D:D
2010. dec. 12. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobban megnevelt kutyáknál is történhetnek balesetek. Azért ne felejtsük el hogy ezek ösztön lények, és ahogy egy kisgyerek vagy akár bármelyik felnőtt ők is követnek el butaságokat,baleseteket. És szerintem ez így van jól, én nem is szeretnék robot kutyát aki csak engedélyre vesz levegőt. A "jólneveltség" nálam akkor fontos ha helyzet van, otthon nyugiban hagyj legyen már kutya. Egy időben járt a kutyasulinkba egy pasa egy dobermannal. Na én utána abba is hagytam a képzést mert rájöttem hogy ilyen kutyát nem akarok, nekem bőven elég ha szétfogad. Az a szerencsétlen kutya olyan szinten volt fegyelmezve, idomítva, hogy pisilne nem tudott engedély nélkül. Számomra olyan szörnyű volt, hogy nem játszott óra után a kutyákkal, de még csak nem is szaglászott, barátkozott, futkározott hanem vigyázz állásban hegyezte magát míg a gazdi beszélgetett az oktatóval. Nekem ez nagyon természet ellenes, majdnem hogy állatkínzás.
2010. dec. 12. 18:54
 13/16 hell-ikon ***** válasza:

A szivacsban lehet valami amit a kutyák nem szeretnek.

Az enyém is péntek reggelre valahonnan előásott egy kisebb tábla szivacsot és szépen "felkockázta". :)

Bár ezzel nem sikerült igazán kihoznia a sodromból. Ahhoz nálam ennél több kell. De hozzáteszem azt is, hogy a szivacs amúgy sem volt számomra létfontosságú (majd ha kelleni fog valamiért, akkor fogom rágni a kefét).

2010. dec. 12. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Mint minden kisgyerekben a kutyában is ott van a csínytevés.

És ugye egy felnőtt kutya egy három éves gyerek szintjén van.

Nekem is fegyelmezett kutyáim vannak, a fiúnak vizsgája is van. Dolgozok velük, és voltak már éles helyzetben a telepen, amikor bemásztak éjjel. Elengedhetetlen az ilyen esetekben a fegyelem. Ám van mikor komiszak, és a lánnyal együtt kitervelik, végre hajtják.

De robot nekem se kéne...

( kabátos kutyásos voltam )

2010. dec. 12. 19:05
 15/16 anonim ***** válasza:

9 hónapos németjuhász, igazi kisördög, de imádjuk.

Szombat reggel mielőtt mentem az egyetemre hátulról fellökött.

Amikor meglát engem vagy a párom, annyira megörül nekünk, hogy a vállunkra ugrik, és néha olyan erővel nekiüti az állkapcsomnak a fejét, hogy az az érzésem, kiesnek a fogaim.

21/N

2010. dec. 13. 14:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm befogadott valami labrador-juhászkutya keveréket. Elég nagytermetű, még kajla is, de amúgy nagyon barátságos. Az én kutyám meg sípol mint a gumicsirke, ha ez ugrál körülötte és hívja játszani.

Oké, hogy kb. 10x akkora, de hozzá sem ér, szóval tegnap adtam a kutyámnak egy tockost, mert nem szeretem a műbalhét. Megértette:)

2010. dec. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!