Szerintetek az akita inu vagy az alaszkai malamut a szebb? melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! igen tudom hogy nem csak a fajta meg a külső a fontos, evvel tisztába vagyok nyugi!:)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:27
nagyon gyönyörű az a kép amit belinkeltél, mondjuk nekem csak a másodikat jeleniti, de egyszerűen gyönyörű..:)
nektek van akitátok? megkérhetlek arra, hogy irj róluk pár dolgot tapasztalatból? tartásuk? jellemük? mozgásigényük? idegenhez való viszonyulás? más állatokat hogy tűr?
persze csak ha nem gond!:) nagyon megköszönném, természetesen utána olvastam már ezeknek neten, de érdekelne egy olyan aki tapasztalt..:)
2010. dec. 15. 22:00
12/12 anonim válasza:
Nekem az akita tetszik jobban:)Malamut helyett inkább husky-t vennék,az számomra,,farkasosabb",és gyönyörű kék szeműek:)(Úgy tudom,malamutnál nem gyakori a kék szem).De egy vörös-fehér akita mindent visz.Élőben kétszer volt még szerencsém japán akitához,egy fent említett vörös-fehérhez és egy tigriscsíkoshoz.Az egyik pár utcával lejjebb lakott tőlünk,a másik anyukámék utcájában él még most is-s amikor csak tehettem,mindig elvándoroltam megnézni őket:)Kicsit sem nézhettek hülyének,ahogy ott bámészkodok a kapu előtt,de szerencsére a tulaj is tudta,hogy gyönyörű kutyája van,így váltottunk is pár szót:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!