Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért "tukmáljátok" rá minden...

Miért "tukmáljátok" rá minden kérdezőre a kutyaiskolát?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hányan járnak azok közül, akik folyton ezt ajánlják. Nemcsak így lehet megnevelni egy kutyát és nem mindenkinek van pénze havi 40 ezret kiadni erre a célra (Pesten kb. ilyen árak vannak).
2010. dec. 9. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy megnézik a NatGeo kutyaneveléses műsorait, és elolvasnak több ezirányú könyvet, még nem jelent tudást. Az ott látottakat, nem mindig olyan könnyű átvinni a gyakorlatba. A kutyák idegtipusai is különbözőek. Ezért nem árt egy tényleg hozzáértő ember segitsége. A kutyaiskola, a JÓ kutyaiskola, szuper dolog. Megtanulják, hogyan kell kezelni a játék közbeni összezördüléseket, a kutya nemcsak a kertben zavaró körülmény nélkül "dolgozik" hanem akkor is ha 20 másik van körülötte. Jó program a gazdiknak, én személy szerint nagyon szeretem. Egy non-profit suliba járunk, havi 4 e ft. Ugyanugy van vizsgalehetőség, és ha valaki készül valamilyen versenyre, vagy tenyészszemlére, mindenki besegit . Ilyen iskola is van:)
2010. dec. 9. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam a kutyáimmal kutyasuliba és most is fogok járni az új jövevénnyel, több szempontból is:

1. a kutyám új kutyákkal ismerkedhet

2. mindkettőnknek kiváló szórakozás

3. mindketten tanulunk újat

4. olyan kutyám lesz így, akivel bárhol meg lehet jelenni és bármikor rábízhatom az életemet is

Nem tanfolyamra kell járni ha nincs rá pénzed, hanem órákra, mint ahogy az előzőek is mondták. Én először 12 évesen kezdtem isibe vinni a kutyát (némtjuhász keverék) és évekig oda jártam, nem azért mert ilyen hülye a kutya, hanem mert imádtam a helyet. Aztán ahogy megjött a következő kutyám (csivava)vele is eljártam, pedig nem egy nagytestű, de okos. Nem olyan mint a többi padló cirkáló, akit csak kényeztet a gazdája össze-vissza. És most itt van az új jövevény, egy németjuhász kölyök, elhiheted, hogy vele is le fogok járni. Lehet, hogy pénzembe és időmbe kerül, de mivel jól érezzük magunkat, mert szuper a társaság és nagyon okos kutyát faragnak belőle inkább ott költöm el a pénzem és ott ütöm el a szabad időm, mint bárhol máshol

2010. dec. 9. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tukmáljuk, hanem javasoljuk.

Aki viselkedési problémával kapcsolatos kérdést tesz föl, az nyilván nem tudja a problémát kezelni. Na már most 1-1 itt elhangzó "jótanáccsal" lehet, hogy sok esetben csak rontana a gazdi a helyzeten.

A kutyaiskola minden esetben sokat segít, aki szeretne egy boldog életet leélni egy jólnevelt, és kiegyensúlyozott kutyával, az úgyis tudja, hogy mennyire fontos a megfelelő nevelés. És a kutyakiképzők, oktatók ebben segítenek.

2010. dec. 9. 19:57
 14/18 aracsi993 ***** válasza:
100%
szerintem az engedelmes vizsga akár alapkövetelmény is lehetne.a kutyaiskola egyébként is szuperjó szórakozás. az én kutyám szombaton és vasárnap reggel kelt h mostmár ideje készülődnöm.én évi 40000ft-ot költök kutyaiskolára...
2010. dec. 9. 22:01
 15/18 zsuzsabazsa ***** válasza:
33%

Nem muszáj kutyaiskolába járatni a kutyát. Találtam egy oldalt ami most indult,ahol kérdéseidre választ kapsz.

Itt az oldal linkje : [link]

2010. dec. 9. 23:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez véletlenül nem a te oldalad, zsuzsabazsa? :o))
2010. dec. 10. 00:24
 17/18 zsuzsabazsa ***** válasza:
Nyertél! Viszont az oldal még szerkesztés alatt van. A kérdéseket szívesen várom.
2010. dec. 10. 00:31
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
Interneten keresztül nemlehet igazán 100%-os tanácsot adni. Mint irtam az előbb a kutyáknak különböző idegtipusai vannak. Egy gyengébb kutyát, a nem szakszerű képzéssel, neurotikussá lehet tenni, és a tulzott stressz meg is ölheti. Jó ez nem egy mindennapos dolog, de előfordulhat. Ismerni kell személyesen, hogy tudd, az adott kutyának egész pontosan mire is van szüksége.
2010. dec. 10. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!