Miért "tukmáljátok" rá minden kérdezőre a kutyaiskolát?
Én is jártam a kutyáimmal kutyasuliba és most is fogok járni az új jövevénnyel, több szempontból is:
1. a kutyám új kutyákkal ismerkedhet
2. mindkettőnknek kiváló szórakozás
3. mindketten tanulunk újat
4. olyan kutyám lesz így, akivel bárhol meg lehet jelenni és bármikor rábízhatom az életemet is
Nem tanfolyamra kell járni ha nincs rá pénzed, hanem órákra, mint ahogy az előzőek is mondták. Én először 12 évesen kezdtem isibe vinni a kutyát (némtjuhász keverék) és évekig oda jártam, nem azért mert ilyen hülye a kutya, hanem mert imádtam a helyet. Aztán ahogy megjött a következő kutyám (csivava)vele is eljártam, pedig nem egy nagytestű, de okos. Nem olyan mint a többi padló cirkáló, akit csak kényeztet a gazdája össze-vissza. És most itt van az új jövevény, egy németjuhász kölyök, elhiheted, hogy vele is le fogok járni. Lehet, hogy pénzembe és időmbe kerül, de mivel jól érezzük magunkat, mert szuper a társaság és nagyon okos kutyát faragnak belőle inkább ott költöm el a pénzem és ott ütöm el a szabad időm, mint bárhol máshol
Nem tukmáljuk, hanem javasoljuk.
Aki viselkedési problémával kapcsolatos kérdést tesz föl, az nyilván nem tudja a problémát kezelni. Na már most 1-1 itt elhangzó "jótanáccsal" lehet, hogy sok esetben csak rontana a gazdi a helyzeten.
A kutyaiskola minden esetben sokat segít, aki szeretne egy boldog életet leélni egy jólnevelt, és kiegyensúlyozott kutyával, az úgyis tudja, hogy mennyire fontos a megfelelő nevelés. És a kutyakiképzők, oktatók ebben segítenek.
Nem muszáj kutyaiskolába járatni a kutyát. Találtam egy oldalt ami most indult,ahol kérdéseidre választ kapsz.
Itt az oldal linkje : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!