A hungarocell és a nikecell NEM szigetel?!
Ezt most olvastam. Az én most épülő kutyaházam 5 centis hungarocellel van szigetelve... Új kutyám van, aki tegnap érkezett hozzánk, rövid szőrű, és kell neki a meleg menedék.
Itt a link a cikkhez:
Emiatt ne aggódj! Nem olvastam el a cikket, de tapasztalatból beszélek, mert nálunk a kutyáknak és a macskáknak a háza is hungarocellel van kibélelve minden irányból. Mindig ott ülnek, mert jó meleg illetve tartja a meleget!
Úgyhogy emiatt ne légy kétségbeesve!
=o)
Ez így ahogy a cikk írja, valóban hülyeség. Bár a nikecell valóban nem légáteresztő, de a kutyaházon ott az ajtó, szerintem az éppen elég, fura lenne ha hermetikusan lezárná a házat (viszont a szél nem járja át, tehát emiatt tökéletes). Az sem igaz, hogy nem keverendő a dryvit rendszerrel, hiszen ugyan az az EPS (polisztirol), csak más cég gyártja. Teljesen jó lesz a kutyádnak.
Szigetelni egyébként a jóval drágább kőzetgyapottal lehet még, de ahhoz meg fólia kell, mivel légáteresztő, egy szélben semmit sem érne magában.
A tájolásra viszont figyelj, ne észak felé nézzen az ajtó.
Na hát, köszönöm a választ mindenkinek!
Akkor elégedett lesz a szigeteléssel a kutya :-)
Ez a cikk marhaság. :) Nagyon jó lesz a hungarocell. "Hermetikusan lezárja", hogyne! Az ajtón keresztül szellőzik amennyire kell, még akkor is ha hőfüggönyt teszel rá! Tapasztalatból mondom. Én is 3 rétegű kutyaházat építettem, belül OSB, kívül lambéria, közte nikecell, az ajtón pedig hőfüggöny.
Egyébként ha alaposan megnézed a belinkelt cikket, akkor rájössz, hogy az egész nem más, mint egy jól irányzott reklám. Ott az alján a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!