Mit lehet adni inni egy Yorkshire-Terriernek a vizen kívül?
Szerintem ilyenkor a langyos vízen kívül más nem nagyon kell neki. Miért kérdezed? Ha pl nincs nálatok víz, akkor veszel ásványvizet. Persze jó ha állni hagyod kb 30 percet, hogy kijöjjön belőle a buborék. Vagy menteset veszel.
Etseleg pici tej, vagy hasonlók. De szerntem az nem nagyon kell neki, elég a víz. Mondjuk önthetsz neki egy kis húslevest, az is folyadék.
Szia!
A langyos víz nem ajánlott mert hányhat tőle. Én sem innám szívesen!
Az ásványvíz jó,de csak a buborékmentes!
Télen pedig egy kis húsleves is adható. Vannak kifejezetten kutyáknak való leveskockák.
Tejet nem nagyon kellene, főként mert a ma kaphat "tej" minden csak nem tej.
A joghurtból csak probiotikus jó, az sem minden nap!
A kérdés kifejezetten itatásra vonatkozott.
Én a pulimnak adok néha tejet, imádja, jókat büfizik tőle.De tényleg csak néha-néha.
Egy kutya el van vizen élete végéig.
Mire gondoltál, kóla? Ezt nem értem, minek mást adni a vizen kívül? Én is vizet iszok, ha szomjas vagyok, a többi színezett és adalékokkal méreg-, és szintetikus anyagokkal telenyomott cuccal csak saját magamat pusztítom. No nem mintha nem innám meg, de így van:)
És itt állatokról van szó, akiknek nincsenek marha nagy igányeik az evés, ivás terén. Náluk ez ösztön, ők nem gourmandok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!