Csirkefarhát főzve, közepes-nagytestű kutyusnak?
pitbull terrier kutyusról lenne szó..eddig csak pörkölt húsokat evett, ha húst adtunk neki.Most viszont vettem neki csirkefarhátat..azt főzve megeheti? csontostól is?nemszúrja ki a beleit vagy valami ugye? mert hallottam , hogy a csirkecombcsont az kiszúrhatja..de ez remélem nem. ja és ha ez számít valamit, akkor elmondom, hogy a kutyus már öreg, 11 éves elmúlt. mehet neki a csont is?
24 /L
Én sült kacsát szoktam neki adni, imádja.
Nem rendes pecsenyekacsát, mert nem vagyok milliárdos, állateledeles boltokban van ilyen. Elég csontos az is.
Idős kutyának csak módjával adj csontot. Ha eddig meg volt nélküle, szerintem ezután is meglesz. Viszont, ha mindenképpen szeretnél neki húst adni, akkor maradj a színhúsnál (akár mellnyesedék, akár pulykafartő). Nálunk az öreg labradorunk már évek óta nem kaphat csontos húst, mert székelési problémát okoz nála.
Erre figyelj oda, egyébként ha bírja, akkor a farhát mehet neki nyugodtan. Csak a csövescsonttól kell óvani a kutyát, mert az szilánkosan törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!