Hogyan hízlalhatnám fel egy kicsit a kutyámat?
Nyugi, ne is törődj az első válaszolóval!
Nem ismerjük a körülményeid, így nincs jogunk ítélkezni.
Én is most "hizlaltam fel" a kutyám persze csak minimálisan, itt a tél és nem árt neki pici súlytöbblet, eddig nagyon karcsú volt.
Mindössze annyit csináltam, hogy a szokásos adagját kicsit megemeltem, nem fontos méregdrága Acanat adni neki, megteszi az amivel eddig tápláltad.
Én azt javaslom pár potya jutalomfalat megteheti a csodát.
Add neki a normális adagját, foglalkozz vele többet és jó szaftos húsival jutalmazd cselekedeit.
1.jajj ez az első válaszoló, tipikus okoskodó szűk látókörű illető..... meg eleve, ha jön a baba, talán nem kellene, hogy majd a kutyaszőrben mászkáljon, pfujjj:S (ne értsétek félre, imádom az állatokat, de azért mégis...)
2. mi is volt már hogy meg váltunk egy kutyánktól kedves ELSŐ VÁLASZOLÓ, mert egyik napról a másikra rám támadt, és majdnem letépte a fülemet. Soha nem volt uszítva, jó kutya volt mégis megtörtént. és nem közölte velünk, mikor megvettük, hogy: "héé gazdi, 1,5 évesen megvadulok és letépem a füledet!" nem tudhattuk, hogy ez fog történni, így meg is váltunk tőle, onnantól kezdve teljesen vad lett, és ment neki mindennek, ami él és mozog!!! Ennyi!!!
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ezzel téged próbállak védeni, mert igenis adódhat olyan körülmény, hogy bármennyire sajnálod is, meg kell tőle válni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!