NAGY SEGITSEG KELL NEKEM. Van bent 2kan csivavam meg1 nőstény. A két fiú mar ivarérett lett es elkezdtek jelölgetni lakásba. Mit tegyek hogy nevizeljenek le mindent? Letszi okos választ szeretnek és nem szemrehányós léhülyézőset.
Basszus, de kár, hogy négykor találkozóm van lent a kutyákkal. Ha feljöttem válaszolok, de biztos leírják majd a problémát.
Kezdetnek: Ha jelölget a lakásban akkor Ő a falkavezér. Magyarán a falkavezéri posztodat kell megerősíteni és ezzel egyhuzamban többször levinni, hogy szokja oda kell pisilni. Mennyit van lent naponta? Egyébként remélem a szuka kutyus ivartalanítva van.
Na sietek.
Első válaszoló vagyok: Szóval mint már említettem falkavezérségi gondok vannak. Azt ajánlom, hogy olvasd el ezt [link] és alkalmazd. Nagyon jó, hatásos. És az egész családnak ezt kell követnie. Mindenkinek a kutyák felett kell állniuk.
Ivartalanításról mit gondolsz? Ha a kanokat ivartalanítod nem lesznek ilyen problémák. Kevésbé dominánsak és nem jelölgetnek.
mi a gond az ivartalanítással?
A kérdésedből ítélve kezdő kutyás vagy, ráadásul rögtön 3 egykorú kutyával (számomra ez felelőtlenség de gondolom nem vagy kíváncsi a véleményemre)
Legalább egy kant és a szukát, az ivartalanítással megszűnnek a szagok, a kanok nem fognak rivalizálni, nem hajtja majd őket az ösztön a szukáért és a hatalomért.
És sokkal kezelhetőbbek lesznek, minden téren, könnyebben áttudod venni a falkavezért szerepét ami 3 kutya esetében életbevágó, ha nem akarod pokollá tenni az életeteket (emberét és kutyáért egyaránt)
olvasd el a cikkeket, nézd meg a filmet, ha tanácstalan vagy hívd házhoz az itt található szakértőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!