Ha a nőstény bettán hosszanti csíkok vannak akkor ivarérett?
Nyugi, ha a lánynak függőlegesen is vannak csíkjai, akkor előbb-utóbb megbarátkozik a helyzettel (és a fiúval), és párosodni fognak.
Azonban addig is fontos, hogy legyen elegendő búvóhelye (főleg a sarkokban).
Köszönöm a válaszokat!!!
Két napot voltak együtt és semmi nem történt.Kivettem a lányt,mert a farkuszonyát már eléggé megtépázta a hím.Megpróbálom 1-2 hét múlva megint összetenni őket.
Úgy tettem be.
A hím boldogan körbe úszkálta,a lány nyugodt volt.Ezért is mertem bele tenni.Egy kevés ismerkedés után a lány elbujkált.A hím viszont gőzerővel építette a fészket.Néha megkereste a nőstényt és akkor nagyokat csípett bele de volt,hogy csak boldogan körbe táncolta.Ha a lány a felszínre jött nem bántotta hanem terelte a habfészek alá,de a nőstény inkább elbújt.A hím egyre többet bántotta emiatt a nőstény nagyon félt tőle.Én meg kivettem szegényt mert nem akartam,hogy kivégezze a bettám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!