Az igaz hogy a kutya torkát és a hasát nem szabad simizni mert az alárendeltséget jelent?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:36
11/14 anonim válasza:
Mi azt tanultuk a kutyasuliba hogy más kutyák társaságában a fejét nem szabad simogatni m ezzel megalázod a többi kutya előtt.És én tapasztaltam is, hogy tényleg kihúzza a fejét ha kutyák közt a fején próbálom megsimogatni.
12/14 anonim válasza:
Jézusom egy ilyen jó kutyaiskola ilyen baromságokat mond? Gáz... Gondolj bele... A legsebezhetőbb testrészeit simogatod attól te leszel erősebb nem ő... Az is butaság hogy a feját nem szabad simogatni. Legalábbis nekem egyik kutyám se zavarja társaságban sem...
13/14 anonim válasza:
"az állát tényleg nem szabad"
nem tom, de nekem ettől a kutyám, majd elalél :)
14/14 anonim válasza:
Ez így nem igaz...!-nem kell komolyan venni!
dilettáns egy csapat:)))
...de pl. egy agresszióra hajlamos kutyánál viszont nem érdemes így kezdeni a bemutatkozást:D
könyvek tucatjai szólnak a témáról, ezt 2 oldalban nem lehet leírni és általánosítani. Ez az anyag féligazságokra épül, és ezáltal csak arra való, hogy az embereket(már akik még felkészületlenebbek mint az írás megalkotói:-) és a kutyákat is összezavarják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!