Reggel mentem ki,kihoztam a kerékpáromat a garázsból,és amikor mentem volna ki a kapun,akkor elkapta a farmernadrágom szárát,majd rátért a karomra. Mi lehet az oka? Hiába ordítottam nem hagyta abba,sőt. még jobban harapott.
Kutyaiskolába kéne járni vele, egy dobermannt nagyon el lehet kanászítani otthoni nem helyes nevelgetéssel.
2010. nov. 27. 20:09
12/16 anonim válasza:
Mit csinálj vele?
Üsd agyon!:D
De ha elviszed kutyaiskolába,tökéletesen megfelel!
2010. nov. 27. 20:15
13/16 anonim válasza:
Szerintem nem vagy alkalmas ilyen kutya tartására.Nem a kutya szorul oktatásra elsősorban hanem akit a tükörben látsz reggelente.Mindkettőtöknek hasznos lenne kutyaiskolába menni,még azelőtt,hogy a kutya vagy te is komolyabban nem sérültök.
2010. nov. 27. 20:55
14/16 anonim válasza:
a szomszéd segítségével csibészelteted a kutyát? NORMÁLISVAGY? csak komoly kiképzővel, kutyaiskolában szabad ilyet !!!gondolom vettél egy dobit , hogy felvágj vele , de abszolut nem értesz hozzá....ilyenkor szoktam mondani, hogy kötelezővé tenném a kutyajogsit. tudod milyen veszélyes lehet, ha nem szakszerűem csibészelik? akár úgy rádtámadhat később, hogy ott helyben halsz meg, mert szétmarcangol a kutyád. nagyon sürgősen menjetek iskolába vele !!!
2010. nov. 28. 08:29
15/16 anonim válasza:
egy kiváló ok amiért nem szeretem a dobbermant .(ha jól olvastam akkor az van neked ) . ha nem foglakozol vele eleget és nem tanitod meg semmit se csinálsz vele akkor bolond lesz ez az egy ok amiért nem szertem . Jah és ahogy mindenki mondta kutyaiskola az jó lenne
2010. nov. 28. 12:03
16/16 anonim válasza:
A dobermann szép állat,de nem egy játék kutya!Ez egy őrző védő állat ami arra jó,hogy kiképezzék és védjen,dolgozzon és nem arra,hogy csibészeltesd a szomszédal!Te vaditattad és ő azt hiszi szabad támadnia mert ez meg lett engedve neki.Még szerencse,hogy kölyök,dehamár most bajok vannak vele....Szerencse,hogy nem felnőtt és nem ment neki a szomszédnak és senki más idegennek,rólad nem is beszélve.Kutyasuli kell,különben igaz,hogy felnőtten szétmarcangolhat!Még talán nem késő.hogy a sarkadra állj!Ha nem tudod vinni suliba még most add oda egy hozzáértő embernek!Komoly bajok lehetnek később.Nem csak arról van szó,hogy valakinek nekimegy és fizethetsz sokat hanem ez valaki életébe is kerülhet.Gondolj csak bele ha a te gyereked pl széttszedné egy kutya csakmert a gazdája annó nem értett hozzá...A kutyád nem tehet arról,hogy nekedment,ő azt hiszi játék és szabad!Sürgősen cselekedj kérlek....
(nekem egy falka kutyám van és nem voltak ilyen gondok!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!