Mit szoktatok csinálni a kutyátokkal? Hogy telik a kutyátok hétvégéje?
- Sokkal hosszabb séták
- labdázás,focizás kint a parkban,vagy valami füves részen
- de itthon is állandóan megy az ugrabugra
- ilyenkor hétvégén összejárunk 1-2 kutyással,azokkal is futkorászik, vagy feljönnek hozzánk itthon birkóznak :D
- aztán rokonokhoz is visszük magunkkal, ott cicákkal,kutyákkal ismerkedik.
Igazából ennyi. Hétköznap is foglalkozok vele, de hétvégén mindig sokkal jobban le van fárasztva.
8 hónapos bichon havanese.
Körülbelül 10-11kor kelünk fel. Akkor megreggelizünk (legalább is én reggelizek ő meg kunyizik és persze mindig kap egy két falatot :D). Utána leviszem körülbelül 10-20 perc sétára. Feljövök takarítom a szőnyeget amit a drága össze szőröz folyamatosan. Jön az ebéd. Természetesen itt is koldul, de itt nem szokott enni kapni csak nagyon ritkán. Ha kapható akkor ebéd után egy kis vadulás. Ami abból áll, hogy rángatok előtte különböző dolgokat (rongyát, plüss figurát, székpárnát meg bármire hajlandó vadulni tegnap például a nála 4x nagyobb díszpárnát próbálta ráncigálni, hát nem sok sikerrel :D), meg labdázunk fent. Aztán olyan 4-5 körül le megyünk. Ha szerencsénk van találunk lent kutyát (a rossz idő miatt egyre kevesebben járnak ki). Körülbelül egy-másfél órát vagyunk lent ilyenkor mert már hideg van. Este meg olyan 9 körül még egy minimum fél órás séta. Itt tanulunk is (általában este a legfogékonyabb). A trükkök tanítását már meguntam. Már sokat tud. Most a póráz nélküli sétát gyakoroljuk egyre nagyobb sikerekkel.
2 éves pincsi.
Köszi.
Első válaszoló: látom jó helye van a kutyusnak :D
Játszatok is sokat.
5 éves beagle-foxi-jack russel keverék lehet talán.
9 éves voltam mikor egy kukában! találtam a tatámmal még nagyon picike volt úgy volt,hogy nem is marad életben,mert még az anyja melett lett volna a helye,de szerencsére megmaradt és makk egészséges és iszonyú hűséges :D
Nálunk sehogy nem tellik a hétvége, semmi különös sajnos. Otthon az udvarban játszom vele, mert, ahol lakom, ott a faluban nem lehet kutyát sétáltatni. Így aztán nem lehet kivinnem a kapun kívülre. Illetve kocsival el szoktam vinni messzire, de a kocsiba is úgy lehet berakni, hogy az udvarban rakom a kutyát a kocsiba.
Sz@r helyzet. Rohadt egy falu ahol lakom. Kitiltották a közterületről a kutyákat, se az utcán, se parkban nem lehet sétálni, hivatkozik arra a polgármester, meg a jegyző, hogy a kutya nem emberek közé való... No komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!