Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szólnátok, ha kutyát...

Mit szólnátok, ha kutyát látnátok cipőben/zokniban?

Figyelt kérdés
Most lesz a 2. tele a kutyámnak, és tavaly kb 10 méter után a sós betonon nem tudott menni, először felhúzta a lábát, majd a két hátsó lábára felállt, összehúzta magát, és felkéredzkedett az ölembe, úgy marta neki. Ruhája sincs, mert nem értek egyet abban, hogy tök rövidre levágatják a kutyák szőrét (már az olyan fajtáknak) aztán csodálkoznak hogy a 25 fokból kijőve fáznak. Na mindegy, szóval nem vagyok egy a kutyájából bohócot csináló gazda, mégis elgondolkodtam. Szerintetek?
2010. nov. 27. 13:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen okból nyugodtan vegyél rá cipőt, én is nagyon gondolkodtam rajta tavaly télen, mert a krém semmit nem ért. Nagyon szar nézni ahogy marja a talpát, és az a baj, hogy jégdarabok meg megvágják, na most gondolj bele milyen érzés, amikor a sebet marja a só. Azon a krém semmit nem segít.

Szerintem egy kiskutyán kevésbé néz ki hülyén, de gondolj bele, nekem bulldogom van :))) Azért nem vettem neki, merthogy hogy nézne ki. De igazából mostmár lexarom hogy néz ki, nemrég költöztünk, ha ezen a környéken is sóznak, akkor én bizony veszek cipőt.

Tessék, ő egy golden kutyacipőben: [link]

Ne csinálj ebből gondot, a só kegyetlen, ha kell neki a cipő tedd rá.

2010. nov. 27. 15:01
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. nov. 27. 15:03
 23/25 MME ***** válasza:

Cipő. A krém nem nagyon vált be. Ráadásul tök olcsó, a krém meg erősen fogyó eszköz, még akkor is, ha kicsi a kutyád.

Az pedig nem éppen szíverősítő, ha benyalja.

Az én 35 kg-os kutyám is cipőt fog hordani. Itt még jobban röhögni fognak rajtunk, mert itt még a kutyasétáltatás se divat, úgyhogy ezen ne izgasd magad :)

2010. nov. 27. 18:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát én egyszerüen nem foglalkoztam volna vele amig rajta van a hám és nem szereti. Az élet megy tovább, olyan nincs hogy örökre nem szokja meg xD De többet nem szólok ez nem szidás csak egy vélemény.
2010. nov. 27. 18:47
 25/25 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1339992-ha-va..

Ezt a kérdést nem én írtam, de látjátok, ezért félek én is. Ha engem az utcán megállít valaki, vagy mellettem elmenvén ilyet mond, én hirtelen köpni-nyelni nem tudok, nem tudom magam megvédeni, és ha olyanom van még el is bőgöm magam, pedig 21 éves vagyok.

2010. nov. 27. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!