Mit szólnátok, ha kutyát látnátok cipőben/zokniban?

Szerintem ilyen okból nyugodtan vegyél rá cipőt, én is nagyon gondolkodtam rajta tavaly télen, mert a krém semmit nem ért. Nagyon szar nézni ahogy marja a talpát, és az a baj, hogy jégdarabok meg megvágják, na most gondolj bele milyen érzés, amikor a sebet marja a só. Azon a krém semmit nem segít.
Szerintem egy kiskutyán kevésbé néz ki hülyén, de gondolj bele, nekem bulldogom van :))) Azért nem vettem neki, merthogy hogy nézne ki. De igazából mostmár lexarom hogy néz ki, nemrég költöztünk, ha ezen a környéken is sóznak, akkor én bizony veszek cipőt.
Tessék, ő egy golden kutyacipőben: [link]
Ne csinálj ebből gondot, a só kegyetlen, ha kell neki a cipő tedd rá.

Cipő. A krém nem nagyon vált be. Ráadásul tök olcsó, a krém meg erősen fogyó eszköz, még akkor is, ha kicsi a kutyád.
Az pedig nem éppen szíverősítő, ha benyalja.
Az én 35 kg-os kutyám is cipőt fog hordani. Itt még jobban röhögni fognak rajtunk, mert itt még a kutyasétáltatás se divat, úgyhogy ezen ne izgasd magad :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1339992-ha-va..
Ezt a kérdést nem én írtam, de látjátok, ezért félek én is. Ha engem az utcán megállít valaki, vagy mellettem elmenvén ilyet mond, én hirtelen köpni-nyelni nem tudok, nem tudom magam megvédeni, és ha olyanom van még el is bőgöm magam, pedig 21 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!