Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szólnátok, ha kutyát...

Mit szólnátok, ha kutyát látnátok cipőben/zokniban?

Figyelt kérdés
Most lesz a 2. tele a kutyámnak, és tavaly kb 10 méter után a sós betonon nem tudott menni, először felhúzta a lábát, majd a két hátsó lábára felállt, összehúzta magát, és felkéredzkedett az ölembe, úgy marta neki. Ruhája sincs, mert nem értek egyet abban, hogy tök rövidre levágatják a kutyák szőrét (már az olyan fajtáknak) aztán csodálkoznak hogy a 25 fokból kijőve fáznak. Na mindegy, szóval nem vagyok egy a kutyájából bohócot csináló gazda, mégis elgondolkodtam. Szerintetek?
2010. nov. 27. 13:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És szerintetek a vazelint a kutya majd magán hagyja? Még ha jólnevelt és rászólsz akkor sem fogja magát jól érezni. És lehet nem ártalmas de azért inkább a kutyacipőt tépje mint hogy valami trutyit nyalogasson magáról. Én inkább kutyacipőt vennék. Azt jó esetben csak egyszer kell mevenni és egyszerübb felrakni is.
2010. nov. 27. 14:27
 12/25 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is rá, de ha ennyien írták a krémet, akkor csak nem nyalogatja le.
2010. nov. 27. 14:29
 13/25 anonim ***** válasza:
14:01 nem hogy menni tudnak benne de még versenyezni is! A szánhuzó kutyákra meg a flyballosokra is sokszor adnak cipőt mégis gyorsan futnak... Nehogy azt hidd hogy ez úgy müködik hogy ráteszed és akkor rögtön megszokja van nem, arra nevelni kell...
2010. nov. 27. 14:29
 14/25 anonim ***** válasza:
biztos tök jól állna rajta egyben cuki is lenne és a tappancsa sem fázna
2010. nov. 27. 14:32
 15/25 A kérdező kommentje:

Az én kutyám ilyen szempontból szörnyű. A nevelése viselkedésileg könnyűnek nevezhető, mindent meg lehet neki tanítani, okos, értelmes, de úgy tudja magát sajnálni, olyan önérzetes, hogy valami iszonyú. A hámot sem tudtam megszoktatni vele, pedig én aztán szívtelen vagyok (ha kell :)), de nem hatott rá semmi, de jutalom, se szidás, sem az idő, semmi. Szóval nem tudom megszokná-e valaha.

utolsó: pont nem ezek a szempontok, hanem a só, de azért köszi :)

2010. nov. 27. 14:34
 16/25 anonim ***** válasza:
persze, hogy lenyalják a vazelint, meg a krémet is, de annyi marad, hogy elég legyen ;)
2010. nov. 27. 14:37
 17/25 A kérdező kommentje:
És nem lesz bajuk?!
2010. nov. 27. 14:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Hamar kremet kensz ra, akkor valami mentholosat. Az allatorvos ajanlotta nekem, mert kicsinek a kutyam kb 50 meterig a porazt ragta allandoan. A mentholt utaljak, pruszkolnek tole, hamar leszokott a poraz nyalasrol/ragasarol.
2010. nov. 27. 14:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor nem a kutyával van baj hanem a te kitartásoddal. Nem kell szivtelennek lenni, csak következetesnek, nem kinzás ez a kutyának...
2010. nov. 27. 14:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Kérlek ne szidd a nevelésemet, erre érzékeny vagyok. Első kutyám és nagyon sok mindent megtettem azért, hogy egy normális, fóbia nélküli, barátságos kutya legyen belőle, sosem kaptam fel az ölembe, odavittem nagykutyákhoz, következetes voltam, de ez az egy nem sikerült. Kudarcként éltem meg, habár mindent megtettem.
2010. nov. 27. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!