Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A hallásával lehet gond vagy...

A hallásával lehet gond vagy egyszerűen csak rosszul nevelem? :S

Figyelt kérdés
7 hónapos labim van. Amikor szólok neki nem figyel rám, még akkor sem ha hangosabban szólok neki, de az utcai zajokra nagyon figyel. A füle be van gyulladva, holnapután jön hozzá az állatorvos ellenőrzésre, lehet, hogy a gyulladás miatt nem hall rendesen vagy én szúrtam el a nevelésénél, hogy nem hallgat rám?:S
2010. nov. 23. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem csak rád nem figyel, de próbáld ki egy más zajjal, pl kopogj az ajtón halkan, vagy nyávogj egyet, vagy bármi, amire biztos figyel, ha hall rendesen.
2010. nov. 23. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Okés, köszi :)

És ha mondjuk a kopogásra meg ezekre figyel, de rám nem akkor mit tudnék csinálni?:S

2010. nov. 23. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy hasznát venni a klikkernek ilyenkor!Ha azzal tanitod sok bosszúságtól mented meg mindkettőtöket!
2010. nov. 23. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy ilyen fiatal kutyát még sokszor kell vinni amúgyis orvoshoz az oltások miatt.

A hallás milyenségét jobb, ha orvos állapítja meg és nem mi itt virtuálisan.

Nem gondolod?

2010. nov. 23. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj az én 7 hónapos vizslakeverékem se figyel rám nagyon még akk se ha sikítok vagy valami de h elérd h figyeljen rád aztajánlom hogy jutalomfalattal hívd fel a figyelmet magadra.
2010. nov. 23. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért a fülgyulladás kezelését és az orvos véleményét meg kellene várni, mielőtt elbagatellizáljátok a dolgot, nem?

Ki kell zárni, hogy betegség áll fenn és csak akkor lehet elkezdeni nevelni.

Túl sok az átgondolatlan jótanács és ha szóváteszem, akkor én vagyok a kekec.

Sebaj, akkor is szóvá teszem.

2010. nov. 23. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem a kutyusod nagyon is jól hall, csak most kamaszodik... legalábbis az én kutyám ugyanezt csinálta, alkalmi süket volt, de hál isten gyorsan kinőtte :) remélem nálatok is erről van szó
2010. nov. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!