A hallásával lehet gond vagy egyszerűen csak rosszul nevelem? :S
Figyelt kérdés
7 hónapos labim van. Amikor szólok neki nem figyel rám, még akkor sem ha hangosabban szólok neki, de az utcai zajokra nagyon figyel. A füle be van gyulladva, holnapután jön hozzá az állatorvos ellenőrzésre, lehet, hogy a gyulladás miatt nem hall rendesen vagy én szúrtam el a nevelésénél, hogy nem hallgat rám?:S2010. nov. 23. 17:49
1/7 anonim válasza:
szerintem csak rád nem figyel, de próbáld ki egy más zajjal, pl kopogj az ajtón halkan, vagy nyávogj egyet, vagy bármi, amire biztos figyel, ha hall rendesen.
2/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi :)
És ha mondjuk a kopogásra meg ezekre figyel, de rám nem akkor mit tudnék csinálni?:S
2010. nov. 23. 17:56
3/7 anonim válasza:
Nagy hasznát venni a klikkernek ilyenkor!Ha azzal tanitod sok bosszúságtól mented meg mindkettőtöket!
4/7 anonim válasza:
Egy ilyen fiatal kutyát még sokszor kell vinni amúgyis orvoshoz az oltások miatt.
A hallás milyenségét jobb, ha orvos állapítja meg és nem mi itt virtuálisan.
Nem gondolod?
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj az én 7 hónapos vizslakeverékem se figyel rám nagyon még akk se ha sikítok vagy valami de h elérd h figyeljen rád aztajánlom hogy jutalomfalattal hívd fel a figyelmet magadra.
6/7 anonim válasza:
Azért a fülgyulladás kezelését és az orvos véleményét meg kellene várni, mielőtt elbagatellizáljátok a dolgot, nem?
Ki kell zárni, hogy betegség áll fenn és csak akkor lehet elkezdeni nevelni.
Túl sok az átgondolatlan jótanács és ha szóváteszem, akkor én vagyok a kekec.
Sebaj, akkor is szóvá teszem.
7/7 anonim válasza:
szerintem a kutyusod nagyon is jól hall, csak most kamaszodik... legalábbis az én kutyám ugyanezt csinálta, alkalmi süket volt, de hál isten gyorsan kinőtte :) remélem nálatok is erről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!