Szabályos a kutyát biciklivel vinni?
Nem.
Veszélyezteted a közlekedést.
Ha a rendőr meglát, lehet, hogy megállít, és azt mondja, hogy szállj le a bicikliről, és gyalog menj tovább.
Hát nekem a rendőr azt mondta, :
Ha megillyed a kutya akkor elránthat téged, vagy a bicikli elé ugrik.
Kreszbe van leírva aszem, de mindenképpen szabálysértésnek számít, amit büntetnek.
( én is jártam így dolgozni, és egyszer nem vett észre egy kiforduló autó. Majdnem ottmaradtunk mind a ketten... )
Szerintem is szabálytalan, ennek ellenére és így szoktam "szállítani" a kutyám amíg nem érünk ki a földútra (ott elengedem).
Ugyanis nincs benne gyaloglás sebességfokozat.
vagy fut vagy áll.
Már szépen megtanulta mit szabad csinálnia ilyenkor.
Vezényszóra az -
út jobb szélére húzódik, fut, húz, balra, jobbra kanyarodik, lassít vagy mögöttem jön.
És nem figyel a többi kutyára, macskára kocsira sem...
22:24 vagyok.
Az én kutyám is ilyen volt.
Ám mégis a jobbról kiforduló autó nem vett észre minket...
De nálad a kutyának semmi köze e balesethez.
Ha nincs kutya akkor sem tudtad volna megúszni vagy igen?
Én amúgy általában kisujjal tartom a pórázt, kivéve ha éppen húzatom magam és csak 2 alkalom volt összesen, amikor elengedtem betámadó kutyák miatt....
A kutyának nem volt köze a balesethez. Az autós szabálytalanul kanyarodott.
DE! Engem is megbüntettek, közlekedés veszélyeztetése címen.
Ám szegény kutyám majdnem oda lett.
Szal utána már busszal mentünk. Mégegyszer nem tettem ki ilyennek.
Nekünk egyszer szóltak a rendőrök, mert szabálytalan, és velünk is tolatták a biciklit. Hát basszus az már viszont igazán veszélyes! Idióták.
Aztán gondolom letettek róla, mert utána már egy csomóan a faluból így kezdték vinni a kutyájukat, úgyhogy most már nem szokatlan. Persze abban biztos vagyok, hogy ennyivel nem úsztam meg a dolgot, még az is lehet, hogy előbb-utóbb bírság lesz a vége. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!