Hágó mozdulatokat csinál édesanyám lábán a kutyánk. Mit tegyünk?
Ivartalanítva lesz. Csak nem gondoltuk, hogy ilyen korán fog tüzelni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Én nem fogom megvárni az első tüzelést, ha szuka kutyám lesz, sőt, azt olvastam állatorvosok nyilatkozataiban, hogy első tüzelés előtt a legjobb elvégezni az ivartalanítást.
Amúgy azért nincs nevelve, mert itt kell kérdezned, mit csinálj ezzel...
Ezért nincs nevelve?? :D
Ez az egy "baj" van a kutyámmal... Amúgy tökéltesen szótfogad nekem, az első szavamra ugrik.
Azért itt kérdezem, mert még soha nem csinálta ezt egyik kutyám sem... Meg ugye azért van itt ez az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel.
Csak érdekelne, hogy ez most dominancia-e vagy nem.
Milyen fajta kutya?
Amúgy a miénk is ezt csinálta, amíg tüzelt, most már öregebb és nem szokott már tüzelni, és le is szokott róla. Mondjuk nálunk úgy csinálta, hogy mindenkit letámadott ezzel, anyát, apát, engem, nagyit. De előtte mindig csinálta ezt a mozdulatot mikor még csak közelített hozzánk, ha akkor időben rászóltunk hogy NE! Akkor nem csinálta. Most meg mióta nem tüzel már nem is szokta csinálni.
Épp ma próbálkozott be ezzel a trükkel a 2,5 éves ivartalanított szukám,úgy rúgtam le az ágyról,hogy csak csattant.
Egyértelmű dominanciajelzést adott,erre reagáltam,amúgy sosem szoktuk bántani.
Gusztustalan is és azért ne higyje,hogy ő nálunk a góré!
Érdekes módon a férjurammal sosem próbálta meg ezt a tiszteletlenséget,pedig Ő sem durva soha a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!