Havanese gazdik! Adnátok tapasztalatokat?
Karácsonyra venni akarok magamnak egy havaneset, és szeretném ha a gazdik írnának egy kicsit kutyusuk viselkedéséről, neveléséről, mikor szokták fürdetni, etetni stb...
köszi :)
Nagyon aranyosak,etetni mindennap szoktam reggel száraz eledellel este pedig konzervessel.Fürdetni 5hetente szoktam.Levinni sétálni reggel,délben,este.Viselkedése..hááát..Ha dühös akkor odakap egyébként,bújós és nagyon aranyos,kedves és imádnivaló.Neveléshez meg annyit hogy,ne kiabálj vele meg ne is üsd meg.De azért ne kényeztesd el.:D És ha kajáért kuncsorog akkor ne adjál neki,mert hajlamosak a hányásra/hasmenésre.Ja és mindenképpen játsszál vele legalább 2órát!:)
33/N 9 éve Havanese tulajdonos.:)
Nekem van egy 8 hónapos kan havanesem, írok 1-2 jellemzőt:
- nagyon játékos - gyerekekkel is játszik
- igazi családi kedvencek
- más kutyákkal is jól kijön
- nem hullik a szőre
- ragaszkodó
- ajánlatos minden nap jól kifésülni a szőrét
- mozgásigénye az van. nem elég neki a 15 perces séta.
- nem eszik sokat(enyém száraztápon él)
- nagyon éber- ha koponak már jelez
- élénk, ragaszkodó
- könnyen tanítható
- rendszeresen kell kozmetikába hordani,de akár az otthoni ápolását is elsajátíthatod
- vigyázni kell, mert könnyen a gazdi fejére nőhet :D
- néha kicsit makacs
Remélem segítettem.
Köszike!:)
Győr-M-Sopron megyébe lakok. Miért érdekel?
Igaz jóval később írok:D De végül megvetted a kutyát?
Megyén belül hol laksz. Én Győr mellett. :) 1 hét és én is kutya tulajdonos leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!