Az argentin dog mennyire megbízható? Gyerek mellé jöhet?
Nézd, ha első kutyád lesz, akkor semmiképpen nem ajánlom.
Azt sem írod, hány éves a gyerek, mert az nagyon nem mindegy.
De ha egy fajta mellé teszed a voksod, akkor inkább szakirodalomban nézz utána, menj kiállításra és élőben érdeklődj.
Ide bárki bármit írhat. Te minden választ elfogadsz, válogatás és utánjárás nélkül?
Te minden választ elfogadsz, válogatás és utánjárás nélkül?
ez mi , ha nem flegmázás? nemlehet érdeklődni?
amugy oncogito válaszai mindenhol igenis BUNKÓK. sokan lehordták már itt a gyk-n.
Kérdező, mielőtt konzekvenciát vonsz le, előbb győződj meg magad a dolgokról, ha nem vagy bunkó.
Engem általában azok nem szívlelnek, akik rosszul tartják, vagy nem szeretik a kutyákat.
Azon kívül tanácsot adni nem szerencsés kevés infó birtokában. Bár itt nem szokás kérdést előbb feltenni, csak osztani az észt, én nem veszem fel ezt a módit.
De tudod, ahol nem kíváncsiak a tapasztalatra, oda nem megyek. Nem szoktam tolakodni, csak megválaszolni.
Viszont ha ilyen hamar vonsz le konzekvenciát, nagy esélyed van arra, hogy előítélet alapján választasz kutyát is.
De ez már a te dolgod, én befejeztem.
Nézd én ismerek (kutyasuliból) olyan argentin dogot, akit egy 3 gyerekes 50 éves anyuka vállalt. Olyan kemény domináns kutya lett, akit több iskolában reménytelennek tituláltak.
Amikor először láttam, látszott rajta, hogy vadászik mindenre ami mozog, és konkrétan ölni akar.
Mostmár a középfokú tanfolyamnál tartanak, és hihetetlen sokat javult, de nagyon megszenvedi a hölgy. Ha nem lenne sportoló múltja, ami miatt van olyan fizikuma, hogy meg bírja tartani, akkor nem tudná megoldani a problémát.
Persze vannak nyuszicica jellemű argentin dogok is, és neveléssel mindent meg lehet oldani. De számolj vele, hogyha nincs fizikumod egy ilyen kutyához, akkor komolyan meggyűlhet vele a bajod.
Igen, igaz, sokszor "lehordtak", de cáfolni nem nagyon tudtak.
Ha fáj az igazság, vagy kellemetlen, az nem az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!