Kutyaház? Termófüggöny? + egy kérdés +egy jó tipp
Biztos befog menni a kutyaházba a kutya ha termófüggöny van benne???Nem fogja akadálynak venni???
A plusz kérdésem pedig a következő:van a teraszon egy lengőajtó ami kb 0,75m.Nem fogja a kutya átugrani(golden retriever)???Mert azért mégiscsak egy LENGŐAJTÓ.
A jó tipp pedig:a kutyaházat ne fából csináljátok hanem nem használandó fagyasztószekrényt mert az már eleve le van szigetelve.
Csak egy kis fával kell leborítani és a tetejét cseréppel és kész is a kiváló kutyaház.És amúgy is veszélyes hulladék.
Hát nem tudom, elég érdekesen hangzik hogy egy fagyasztó legyen a kutyaház. De ha ügyesen meg tudod csinálni, még jó is lehet.
Én nem voltam soha híve az ilyen összeeszkábált dolognak, az én kutyám háza duplafalú hőszigetelt, asztalossal csináltattam, de ha megtudod csinálni a fagyasztóból, akkor hajrá! Jobb mint ha nem lenne neki háza, és még lehet jobb háza lesz mint az enyémnek van :-)
Kössz.
Majd rakok fel képet előtte és utána.
Tényleg!!
Akkor mégiscsak sima házat csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!