Milyen táp a Happy Dog Profi-Linie család?
Figyelt kérdés
A kutyám golden retriever, 1 éves lesz hamarosan. Kölyökként a HD Supreme Linie kategóriából kapott, mindig az aktuálisan neki megfelelőt (GR 29, majd GR 23). A dokink javasolta, hogy térjünk át felnőtt tápra. Többféle olcsóbb terméket felsorolt, de én ragaszkodtam a Happy Doghoz, ezért a Profi-Linie családot ajánlotta. Tenyésztői táp, és nagyon jó árban van. A gondom csak az, hogy alig lehet infót találni róla a neten, és gyártó cseh és szlovák oldalait leszámítva, nincsen felsorolva a termékeik között. Miért van ez, és milyen kategóriás tápnak tekinthetem? Ősszefügghet azzal, hogy tenyésztői tápról van szó? Minden választ, véleményt köszönök!2009. jan. 13. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!