Egy kutyát kilehet fejezni pénzben?
Ismerősöm kutyáját sajnos elütötte egy autó, mikor futni voltak együtt edzettek. Egy husky, 130 ért vette, és versenyre járt vele, egy éves volt a kutyus. És nagyon szomorkodott, de az lepett meg a legjobban, hogy nem az volt a baja, hogy meghalt a társa, a "legjobb barátja", hanem, hogy 130 at fizetett érte, és ilyen hamar elment.
És mikor az én 12 éves kutyám, akit befogadtam az utcáról meghalt, akkor mit mondott? Hogy miért vagyok ennyire oda, mikor nem fizettem érte semmit...
Na, ez meglepet, azt hittem, Ő nagy kutyás lévén nem mond ilyet, de mégis... Szerintem bármennyit is ér egy kutya, felbecsülhetetlen.
Ki lehet fejezni egy kutyát pénzben? Neked mennyit ér a kutyád?
hát 130Ezer forint sok volt a huskyért.. de azért én nekem nem lenne időm azon gondolkozni hogy meghalt egy drága kutyám mert 1 hónapig biztos hogy sírnék érte :(
Nekem volt kutyám ami öreg volt már szintén befogadtam és kb. 3-4 hétig volt nálam..öreg volt és süket is már... egyszer elszökött és sajnos ő is elütés áldozata lett... nem is volt fél évig új kutyám :(
mit ne mondjak nagyon szívtelen barátod van :@
én nekem nagyon sokat ér,pedig eddig a kicsi kincsem csak az oltásaiba került...tehát sose volt semmi baj(2éves)
utolsó
most lefogtok pontozni de én ezt nem veszem be h 20 milláért se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!