Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyát kilehet fejezni...

Egy kutyát kilehet fejezni pénzben?

Figyelt kérdés

Ismerősöm kutyáját sajnos elütötte egy autó, mikor futni voltak együtt edzettek. Egy husky, 130 ért vette, és versenyre járt vele, egy éves volt a kutyus. És nagyon szomorkodott, de az lepett meg a legjobban, hogy nem az volt a baja, hogy meghalt a társa, a "legjobb barátja", hanem, hogy 130 at fizetett érte, és ilyen hamar elment.

És mikor az én 12 éves kutyám, akit befogadtam az utcáról meghalt, akkor mit mondott? Hogy miért vagyok ennyire oda, mikor nem fizettem érte semmit...

Na, ez meglepet, azt hittem, Ő nagy kutyás lévén nem mond ilyet, de mégis... Szerintem bármennyit is ér egy kutya, felbecsülhetetlen.

Ki lehet fejezni egy kutyát pénzben? Neked mennyit ér a kutyád?

2010. nov. 20. 21:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%

hát 130Ezer forint sok volt a huskyért.. de azért én nekem nem lenne időm azon gondolkozni hogy meghalt egy drága kutyám mert 1 hónapig biztos hogy sírnék érte :(

Nekem volt kutyám ami öreg volt már szintén befogadtam és kb. 3-4 hétig volt nálam..öreg volt és süket is már... egyszer elszökött és sajnos ő is elütés áldozata lett... nem is volt fél évig új kutyám :(

2010. nov. 20. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Az ő szemléletével nem értek egyet,de tény,hogy ha én is összekaparhatnám azt a bizonyos ezer eurót a kedvenc kutyámra,én is szívbajt kapnék,ha valami baja lenne-de ugyanakkor mégsem jobban,mintha egy ingyen kutyám lenne...A szeretet nem mérhető pénzben,aki pedig ott kezdi,már régen rossz.Most egy erdélyi kopó jellegű kutyusom van,utcáról,ingyen-de nekem így is minden pénzt megér:)
2010. nov. 20. 21:40
 3/20 anonim ***** válasza:
65%

mit ne mondjak nagyon szívtelen barátod van :@

én nekem nagyon sokat ér,pedig eddig a kicsi kincsem csak az oltásaiba került...tehát sose volt semmi baj(2éves)

2010. nov. 20. 21:43
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Az én kutyám fantasztikus egy "arc". Nem adnám HÚSZ forintért sem soha...
2010. nov. 20. 21:46
 5/20 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként nem. Nem lehet pénzben kifelyezni.
2010. nov. 20. 21:47
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
nekem a kutyám a örökké való barátságot,hűséget s,reményt,életet és létezést.A kutya az ember legjobb barátja ezért felbecsülhetetlen az értéke.akit csak a pénz sirat(hogy jaj mennyit fizettem érte jaj minek is vettem meg?csak pénz kidobás stb..) az magára vessen de kutyát ne neveljen!A szeretetet nem lehet meg vásárolni se 10.000 ft-ért se 100 milliárdokért sem!az ismerősöd már ne is haragudj de tapintatlan tuskó!Nincs se szíve mibe szeretett van,se érzései amit be tudna tölteni a szeretett=Nem tudd szeretni és érezni"!Sajnálom" ezeket az"embereket"igazán :(
2010. nov. 20. 21:52
 7/20 anonim ***** válasza:
53%
Én ingyen hoztam el a pulimat, de nincs az a pénz amennyiért odaadnám. Tényleg nincs. Ha 10-20 millát adnának érte akkor sem. Nyilván nem tesz senki ilyen ajánlatot, ezt csak az ár-érték arány érzékeltetésére írtam.
2010. nov. 20. 21:52
 8/20 anonim ***** válasza:
38%

utolsó

most lefogtok pontozni de én ezt nem veszem be h 20 milláért se

2010. nov. 20. 21:54
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Az én pulim lelki társ, nem csak egy kutya. Én tisztességes embernek tartom magam. Ez vonatkozik a pulimhoz fűződő érzéseimre is. Mikor elhoztam, egyedül ő bújt hozzám az alom kutyái közül, én virrasztottam mellette mikor az első éjszakáit töltötte nálunk, én neveltem, tanítottam. Én Vagyok a gazdája, ő az én pulim. Ennyire egyszerű a dolog. Még egyszer mondom, nem adnám 20 milláért sem.
2010. nov. 20. 22:06
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Az embert is ki lehet fejezni pénzben, miért pont a kutyát ne lehetne?
2010. nov. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!