Mit tegyek, hogy németjuhászom füle felálljon?
Van egy 7 hónapos németjuhászom, de a füle még nem akar állni neki. Már álldogál, van amikor mind a kettő feláll, de még nem az igazi, sokszor lóg neki. Tenyésztő, állatorvos azt mondja a töve már szépen meg van emelkedve neki, én mégis aggódom. Félre ne értsetek, ha nem fog felállni a füle akkor is imádni fogom, csak ha már németjuhászom van, álljon már fel a füle. :-)
Milyen vitamint adjak neki,vagy mit tegyek?
Egyébként Purina Pro Plan Original-t eszik, jó étvágya van, nem vékony kutyus, csak a fülei nem akarnak jól állni..
Beszéltem a tenyésztővel, ma felhívtam. Ugyanazt tudta mondani mint múltkor, hogy a kép alapján a töve meg van emelkedve, szerinte fel fog állni neki.
Ő is mondta, hogy ha kell tud adni sablont a fülkötéshez, mondtam hogy ezt még csak később szeretném.
Azt mondta, az ő kenneléből kikerült kutyáknak még semmi bajuk nem volt a fülükkel, szóval nem is érti, mi van. De felajánlotta, hogy ha nem áll fel neki a füle életében, ad egy másik kutyát ingyen, persze mondtam hogy nem szükséges.
Én elhiszem, nem a tenyésztőt hibáztatom, lezártuk vele a témát - majd feláll a füle.
Egyébként azért nem akarom neki felragasztani, mert hagyni szeretném hogy a porc magától erősödjön meg benne :-) Ezért akartam neki valamivel besegíteni, vitaminnal, de tegnap vettünk az állatpatikába Pet-Phos vitamint, azt mondták nagyon jó minőségű, jó táp mellett is lehet neki adni, talán ez segít neki, mert sok benne a kálcium. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!