Mit tegyek, hogy németjuhászom füle felálljon?
Van egy 7 hónapos németjuhászom, de a füle még nem akar állni neki. Már álldogál, van amikor mind a kettő feláll, de még nem az igazi, sokszor lóg neki. Tenyésztő, állatorvos azt mondja a töve már szépen meg van emelkedve neki, én mégis aggódom. Félre ne értsetek, ha nem fog felállni a füle akkor is imádni fogom, csak ha már németjuhászom van, álljon már fel a füle. :-)
Milyen vitamint adjak neki,vagy mit tegyek?
Egyébként Purina Pro Plan Original-t eszik, jó étvágya van, nem vékony kutyus, csak a fülei nem akarnak jól állni..
Bizz az állatorvosban!:)
Hidd el, fel fog állni a füle!
Köszönöm a választ!
Bízok én, de ha már tehetnék érte valamit akkor tennék is. 7 hónaposan már fel kéne állnia a fülének, ismerősök mesélték hogy van olyan kutyus aminek már 2 hónaposan áll a füle mint a cövek.. :)
További válaszokat is várok!
Adj neki Béres csepp porcerősítőt. Sok ismerősnek azt ajánlották, hogy megkeményedjen a porc a fülében. Németjuhászosok, francia bulldogosok...
Azon kívül fel kell neki kötni, hogy szokja.
Az etetett táp kölyöktáp?
Nem úgy tűnik. A kölyöknek más vitaminokra, kiegészítőkre van szüksége, mint egy felnőtt kutyának.
Köszönöm a válaszokat!
A felkötést csak a legvégsőbb esetben szeretném csinálni, és azt is gondolom állatorvossal.
Az etetett táp kölyöktáp. Purina Pro Plan Original Puppy. Hupsz, a Puppy-t lehagytam. Egyébként előtte Orijen Puppy Large-ot evett, de attól nagyon hasmenése volt.
A béres porcerősítőt köszönöm, majd kipróbálom! :)
Igazán nincs mit! :) Sok boldogságot a kis kajlához!
egy shih-tzu-s :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!