Született 3 németjuhász-keverék kislányunk, de nem tudjuk hova vinni őket, már elajándékozni sem. Mit lehetne tenni velük?
Látom megvolt a mai nap legvitatottabb kérdése :D
Nem az én kutyámról van szó, nekem itt nincs nagyobb beleszólásom mi hogy történjen.
Elzárni nem tudjuk a kutyát, ugyanis 2 részre van osztva a kert, egyik a 2 németjuhászé, a másik anyósom szobacirkálójáé... több szabad hely pedig nincsen úgy a kettő között, hogy ne tépje szét a nagy a kicsit.
Engem hiába szid itt bárki is, nem veszem fel, igazából nem is nekem szól, én csak annak örülnék ha valaki segítene, mit kezdjek ezekkel a szerencsétlenekkel :(
ma 12:52 vagyok...
Hát... Mogyoród innen sajnos több, mint 2 óra autóút, a szüleim sajnos annyit nem fognak megtenni :( Gondolom máshogy nem lehetne megoldani... :( Akkor én is csak azt tudom ajánlani, hogy internetre rakj fel hirdetést, esetleg ha van helyi újság Mogyoródon, oda is lehet apróhirdetésként.
Hagyjátok már békén, köze nincs a kutyához. Másrészt meg elég késő a "mi lett volna ha..." szöveggel.
Felelőtlenség, és undorító dolog ami történik ennyi. De akkor az apósát kövezzétek meg.
Na szóval. Elsősorban, féregtelenítés. Az a legfontosabb.
Aztán jöhet az összes netes hirdetési portál, bájos kis fotókkal, nagyon jó marketingszöveggel.
Felvehetnéd a kapcsolatot a fajtamentőkkel, menhelyekkel is, hátha tudnának ideiglenes befogadót. Plusz még ők is nyitva tartanák a szemüket.
A kölyköknek még legalább 6 hétig az anyjuk mellett a helye. Úgyhogy próbálj meg a "drága" apósoddal kommunikálni. Tessék ivartalanítani azt a szerencsétlen szukát!
itt van egy jelentkező.leviszed neki a kutyát vonattal,busszal.
itt volt valaki aki eltálalva itt hever előtted a megoldás az egyik kiskutyára..
többet itt már senki nem tud segíteni ha te a lehetőséggel sem élsz.
nem nagy pénz a vonat jegy.
vagy mehetsz busszal is.
csak szerencsétlen kutya megzakkanna mire odaérnék :/
viszont ha tudok fuvart szerezni, akkor talán le tudnám vinni addig... de kéne egy privi, mert nekem nem enged üzenetet küldeni :)
Tedd fel a HAZIALLAT.HU-ra,a KISKUTYA.HU-ra,a EBADTA.HU-ra.
Ha több helyre fölteszet több esély.Szerintem ne vidd el a menhelyre mert lehet hogy lesz egy pár hely de lehet hogy ha megtellik eláltatlyák öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!