Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Született 3 németjuhász-keveré...

Született 3 németjuhász-keverék kislányunk, de nem tudjuk hova vinni őket, már elajándékozni sem. Mit lehetne tenni velük?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 12:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mennyi okos ember van itt, a csapja agyont szerintetek komolyan gondoltam? Okos banda!! De ő meg akar tőlük szabadulni, de nem tud. Most kezdjem el sajnálni? Miért nem ivartalanították a nőstény kutyát? Felelőtlenség aztán kész. Ha szerencséje van talán elpasszol belőle, mellesleg 2 hetesek, annyi ideje van keresgélni nekik gazdit, hogy nem igaz.
2010. nov. 20. 12:59
 22/31 A kérdező kommentje:

Látom megvolt a mai nap legvitatottabb kérdése :D

Nem az én kutyámról van szó, nekem itt nincs nagyobb beleszólásom mi hogy történjen.

Elzárni nem tudjuk a kutyát, ugyanis 2 részre van osztva a kert, egyik a 2 németjuhászé, a másik anyósom szobacirkálójáé... több szabad hely pedig nincsen úgy a kettő között, hogy ne tépje szét a nagy a kicsit.

Engem hiába szid itt bárki is, nem veszem fel, igazából nem is nekem szól, én csak annak örülnék ha valaki segítene, mit kezdjek ezekkel a szerencsétlenekkel :(

2010. nov. 20. 13:00
 23/31 anonim ***** válasza:

ma 12:52 vagyok...

Hát... Mogyoród innen sajnos több, mint 2 óra autóút, a szüleim sajnos annyit nem fognak megtenni :( Gondolom máshogy nem lehetne megoldani... :( Akkor én is csak azt tudom ajánlani, hogy internetre rakj fel hirdetést, esetleg ha van helyi újság Mogyoródon, oda is lehet apróhirdetésként.

2010. nov. 20. 13:00
 24/31 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( Legalább egy picit jó helyen tudtam volna :(
2010. nov. 20. 13:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már békén, köze nincs a kutyához. Másrészt meg elég késő a "mi lett volna ha..." szöveggel.

Felelőtlenség, és undorító dolog ami történik ennyi. De akkor az apósát kövezzétek meg.

Na szóval. Elsősorban, féregtelenítés. Az a legfontosabb.

Aztán jöhet az összes netes hirdetési portál, bájos kis fotókkal, nagyon jó marketingszöveggel.

Felvehetnéd a kapcsolatot a fajtamentőkkel, menhelyekkel is, hátha tudnának ideiglenes befogadót. Plusz még ők is nyitva tartanák a szemüket.

A kölyköknek még legalább 6 hétig az anyjuk mellett a helye. Úgyhogy próbálj meg a "drága" apósoddal kommunikálni. Tessék ivartalanítani azt a szerencsétlen szukát!

2010. nov. 20. 13:09
 26/31 anonim ***** válasza:

itt van egy jelentkező.leviszed neki a kutyát vonattal,busszal.

itt volt valaki aki eltálalva itt hever előtted a megoldás az egyik kiskutyára..

többet itt már senki nem tud segíteni ha te a lehetőséggel sem élsz.

nem nagy pénz a vonat jegy.

vagy mehetsz busszal is.

2010. nov. 20. 13:13
 27/31 anonim ***** válasza:
Németjuhász szép keverékeik nekem tetszenek bár az ingyenes aprohirdetés jó ötlet regisztrálni kell ingyen megirni hirdetést felteni pár képet. Amig el nem választhatok vagy 2-tőt eladni kell és 1-gyet megtartani sok lenne.Vannak jó emberek vagy gyerekek akik keveréket is elfogadják
2010. nov. 20. 13:19
 28/31 A kérdező kommentje:

csak szerencsétlen kutya megzakkanna mire odaérnék :/

viszont ha tudok fuvart szerezni, akkor talán le tudnám vinni addig... de kéne egy privi, mert nekem nem enged üzenetet küldeni :)

2010. nov. 20. 13:20
 29/31 anonim ***** válasza:
Írtam privátot. :)
2010. nov. 20. 14:19
 30/31 anonim ***** válasza:

Tedd fel a HAZIALLAT.HU-ra,a KISKUTYA.HU-ra,a EBADTA.HU-ra.

Ha több helyre fölteszet több esély.Szerintem ne vidd el a menhelyre mert lehet hogy lesz egy pár hely de lehet hogy ha megtellik eláltatlyák öket.

2010. nov. 20. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!