Született 3 németjuhász-keverék kislányunk, de nem tudjuk hova vinni őket, már elajándékozni sem. Mit lehetne tenni velük?
Ha 2 hetesek, akkor még van minimum 5-6heted, hogy keress nekik gazdát, elajándékozd őket, nem értem mi a probléma.
Kaptál tippeket, hirdesd meg őket ingyen.
ma 12:46
Csapni kell őket?
Inkább téged kéne -.-
Egyébként kérdező! A mi családunk éppen befogadna egy keverék kutyust... Melyik városban laksz?
kedves kérdező.
ha olyan öreg az anya kutya akkor már gondolom volt abban gyakorlatod hogyha tüzel a kutyád hogyan kell rá vigyáznod.
a válaszodban leírtad hogy már nem újszülöttek és ha most csapnák agyon állatkínzás lenne.ha születés után csapnák őket agyon nem az lenne??????!!!!!
pénzt nem fogsz értük kapni, mert
1.keverékek
2.megtartani nem tudod addig amíg kivárd hogy valaki pénzt adjon neked érte
3.pénzt inkább fajta tiszta törzskönyv3es kutyákért adnak nem keverékekért
egyetértek pár előttem szólóval hirdesd őket ingyen hátha úgy valaki elviszi őket,még mindig jobb mintha menhelyre vinnéd.
Az ilyeneket, mint te, sortűz elé állítanám...
De ettől függetlenül: Tedd fel expresszre vagy valahová őket ingyen.
Az anyukát pedig nem most kellett volna ivartalanítani, hanem még kiskorában. Azt kívánom neked, hogy ahányszor csak kóbor kutyát látsz, jusson eszedbe, hogy nem vagy különb azoknál, akik őket az utcára dobták.
Le leszek pontozva, de ez van, ez a véleményem. A kutya nem plüssállat, hogy csak simogatni kell és vége... etetni, itatni, olttatni, ivartalanítani KELL. ...és igen, akinek erre nincs pénze, az ne vállaljon kutyát, ahogy ne vállaljon gyereket se. Ennyi.
Mindent megpróbálok, és nem én akarom elpusztítani őket, hanem az apósom... mert ő nem hajlandó még ennyi kutyát eltartani...
Még csak 2 hónapja költöztem ide a páromhoz, csodát nem tudok tenni. De ezeket a kis vakarcsokat nem engedem, hogy bántsák. Próbálom hirdetni őket, de párom tapasztalatai alapján sosem kellenek senkinek, még ingyen sem. Pedig szerintem még csak nem is csúnyák :(
Van időm még, de ha kifutok belőle valamit csinálnom kell, különben vagy szélnek eresztik őket, vagy agyoncsapják gondolom amíg nem vagyok itthon... Ezért lassan már inkább én fizetek, hogy vigyék őket innen :(
Egyébként Mogyoródon lakunk. Nézegettem itt az új kutyás helyet, de nem tudom fogadnak-e állatokat..
"De ha ma születtek akkor azonnal csapni kell őket vagy máris sürgősségi orvossal elaltatni!"
Te normális vagy?? @nyádnak kellett volna téged agyoncsapnia te szerencsétlen...eggyel több idióta lett volna ezen a földön. Hányok az ilyen mocskoktól mint te!
Akkor kellett volna gondolkozni amikor a kutya tüzelt..ahhoz pénz sem kel h odafigyelj rá olyankor és elzárd. és az sem kifogás h nincs kennelje amibe elzárhattad volna mert nem volt pénz h építs, gondolom házban laksz..
amúgy esélytelen. minden dugig van gazdátlan kutyákkal, főleg még keverékek is.
ma 12:46
Csapni kell őket?
Inkább téged kéne -.-
Egyébként kérdező! A mi családunk éppen befogadna egy keverék kutyust... Melyik városban laksz?
Írnál nekem privátot, légyszíves? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!