Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Írnátok a havanesről oldalakat...

Írnátok a havanesről oldalakat és egy kis ismeretterjesztőt?

Figyelt kérdés

Légyszi!

Köszönöm!

2010. nov. 20. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 20. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem havanessem van,

egy fiú most lesz 3 éves.

gondolom a viselkedéséről szeretnél tudni.

Általánosságban makacsak,megsértődnek,nagyon sokat alszanak,ragaszkodóak,sok törődést igényelnek.rengeteg szeretet tudnak adni.

Sétálnál lehet őket póráz nélkül vinni,barátságosak más kutyákkal,játszanak,labdáznak(az enyém nagyon sokat játszik nagyobb testű kutyákkal,dalmatával,németjuhásszal) tanítani is lehet,pl én megtanítottam neki, hogy ül,fekszik,visszajön,visszahozza a labdát,lerakja a labdát parancsra.

A bundájukkal sokat kell törődni 2-3 naponta kell őket átfésülni hogy ne csomósodjon be.

de sajnos télen és esős időben kell neki a kutyaruha,mert én is úgy voltam vele mint a többség,hogy kutyaruha az felesleges giccs,amíg nem kapott egy tüdőgyulladást télen..és azóta van neki,esős időben hóban és nagy hidegben adom rá,sajnos kell neki mert könnyen megfázhat.

remélem segítettem a válaszommal:)

2010. nov. 20. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!:))
2010. nov. 20. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon jó kérdést tettél fel. :) Én is pl havanese kutyust szeretnék, egy kicsit írok is róla... :) Nagyon aranyosak és nyugodtak,de megvan bennük a játékosság is . :) Szeretik az ember közelségét, mivel szobakutyák, ölebek. Nagyon ragaszkodnak a gazdihoz, és csak egy embert fogadnak el gazdának. Kedvesek és inteligensek is. A szőrük sok gondozást igényel bár ahogy vesszük... (szerintem nem:) ) Naponta egyszer két kell fésülni. :)
2010. nov. 20. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is van egy havanese kutyusom. Napi 4-szer viszem sétálni, igazi kis energiabomba. Imád játszani:-)A mi kutyusunk nem egygazdás, ugyanannyira szeret velem is meg a barátommal is lenni. A kutyusokkal nagyon jól kijön. A gyerekeket imádja. Összességében ha kutyaként neveled, egy tündéri kutyád lesz. Még talán annyi, hogy nagyon jól bírja az egyedüllétet. Ha nem vagyunk itthon akkor szundizik az ágyában. Erre persze kiskorától szoktatni kell. Sokaktól hallottam, hogy ugatós, a miénk szinte egyáltalán nem ugat. A szőre nem hullik. Én minden másnap fésülöm. Fürdetni nem szabad túl gyakran mert az nem tesz jót neki:-) Nagyon hamar szobatiszta lesz, ha az elején sokat tudsz foglalkozni vele. Hát röviden ennyi!! Sok sikert a kutyushoz!
2010. nov. 20. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A bichon havanese más néven havanese,havannai pincs ,havannai silk dog....stb

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 20. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 20. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!