Mit jelent az ha egy kutya szocializált?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 06:51
1/10 anonim válasza:
A környezetében lévő kutyákkal és emberekkel összhangban tud lenni, tudja az elvárt normákat és be is tartja. De ez csak szerintem, biztos nem igy van...
2/10 anonim válasza:
Az egy olyan dolog amire a kutyák hamarabb képesek, mint egy-két ember.
3/10 anonim válasza:
Azt, hogy ok nélkül nem morog/ugat/támad sem kutyára sem emberre. (Az én kutyám is van, hogy morog egy kutyára, mert az a kutya már 3x megtámadta és körülbelül 5x nagyobb nála így érthető a téma, próbál védekezni).
Ha egy közösségben, csoportban ahol kutyák vannak normálisan tud játszani, nem durran be az agya. Minden körülmény és inger között normálisan tud viselkedni, nem támadóan esetleg félősen viselkedni. Mint például biciklis, görkoris jelenlétében.
4/10 anonim válasza:
Beilleszkedett a körülötte élők normarendszerébe, tud kezelni ismeretlen helyzeteket is. Helyesen, agresszió és félelem nélkül tud kommunikálni kutyákkal és emberekkel egyaránt.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.
2010. nov. 18. 14:27
6/10 anonim válasza:
Szocializált jó azt jelenti hogy vanak harapos házőrző kutyák pl:.buldog,pitt bull terier, amstaff terier boxer és rotweiler azok jól kijönek más kutyákal szeretik gyerekeket nem harapja meg őket nem öli meg
7/10 anonim válasza:
Versenyescsávok, ne haragudj, hogy megkérdezem, de te hány éves vagy?
8/10 anonim válasza:
csakitti tudom irásjeleket mindent elfejtetem 16 vagyok
9/10 anonim válasza:
És 16 évesen ennyire nem tudsz írni? Vagy direkt csinálod? Nem akarlak bántani, nem azért. De a legtöbb mondatodból ki sem tudom bogózni, hogy mi jelenthet. Ezzel szórakozol?
10/10 anonim válasza:
Én sem értem meg egyből, hogy mit ír. Nem szórakozik, ez a mai "csodás" oktatásrendszer eredménye. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!