Hol tudnám beszerezni Jan Fennel: Kutyapszichológia c. könyvét?
Figyelt kérdés
Használt, vagy akár fénymásolat is érdekelne!2008. jan. 12. 08:38
21/53 anonim válasza:
Sziasztok!
Ha valaki elküldené nekem a könyvet, nagyon megköszönném, már kerestem mindenhol.
Előre is köszi.
goldengirl172@citromail.hu
22/53 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem van 1 németjucim, és 1 goldenem! A németjucim kissé engedetlen, elküldené vki nekem a fénymásolt könyvet?? Nagyon szeretném Hálásan köszönöm!!! Zsolti:)
23/53 anonim válasza:
ha valaki eltudná nekem küldeni, nagyon megköszönném: birozsolti@freemail.hu :)
24/53 anonim válasza:
Sziasztok!
Szeretném én is elkérni a könyv másolatát, amennyiben lehetséges.
Előre is köszönöm.
xtree@freemail.hu
25/53 anonim válasza:
NEKEM is szükségem lenne a könyvre...a link sajnos már nem működik..vagy nem is tudom mi a hiba. Az email címemre (makka33@freemail.hu)aki tudja az továbbítsa nekem! Nagyon Köszönöm annak az embernek aki ezt megteszi nekem!
26/53 anonim válasza:
Valaki legyen annyira kedved hogy elküldni nekem mert már a link nem működik:(
Nagyon szépen kérem!
27/53 A kérdező kommentje:
Bárkinek szivesen elküldöm, csak irjátok ide az e-mail cimeteket, vagy privát mailben küldjétek el. ;)
2008. júl. 16. 10:43
28/53 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nekem is a könyvet, mert sehol nem tudom beszerezni. E-mail: olga-zsofia@freemail.hu
29/53 anonim válasza:
Szia!
Én is szeretném, ha még lehetséges a Jan Fennel Kutya pszichológia könyv másolatát e-mailben.
Előre is köszönöm!
jenny19@freemail.hu
30/53 anonim válasza:
Szia!
Szeretnélek megkérni, hogy nekem is küld el a könyvet amennyiben lehetséges
Köszönettel: szenteal@yahoo.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!