Mennyivel tud futni a dobermann?
Figyelt kérdés
maximum mi a végsebessége? és mennyi ideig tudja tartani a padló gázt?
a kan mennyivel bír gyorsabban futni mint a nőstény?
2010. nov. 15. 16:44
1/11 anonim 

válasza:

Nem tudom a sebességét, de nem attól függ, hogy kan vagy szuka, hanem hogy mennyire edzett és izmos. Ha egy sovány, nem mozgatott kan versenyzik egy minden nap edzett, erős szukával, a szuka nyer.
2/11 A kérdező kommentje:
jólvan gondoltam
de ami minden nap van edzve az kb. mennyivel fut?
2010. nov. 15. 17:02
4/11 A kérdező kommentje:
ezt csak saccra mondtad?
mert a palota pincsim 25km/h val fut
2010. nov. 15. 17:11
5/11 MME 

válasza:

Nem vagyok otthon ebben a témában, de egy vizsla szokott 50 km/h-val futni a gazdája kocsija mellett, hogy őt se hagyják otthon. A dobermann felépítése is tökéletesen alkalmas rá. Szerintem (rövid távon - nem tudom, mennyi ez a rövid táv) 50 felett simán, de lehet, hogy üti a 60-at.
6/11 MME 

válasza:

Legalábbis 55-tel futott az a pit, amelyiket a gazdája hívta magához (National Geographic Channel).
7/11 A kérdező kommentje:
kössz ez a válasz logikus volt énis egyett értek veled
2010. nov. 15. 17:13
8/11 anonim 

válasza:

kérdező előtti
mi az a pit?
pit bull-ra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!