Mit csináljak, ha a kölyök francia bulldogom mindig megeszi a székletét?
Szia!!
Ezt egy ideig az én kutyám is csinálta, de mindig rászóltam, kicsit meg csaptam a fejét, és bár nagyon gusztustalan, ha kellett kivettem a szájából!! Végül is én úgy gondoltam hogyha nekem nagyon gusztustalan, ö miért egye meg?? Amúgy ha neked nem gusztustalan bár nem hinném!!! Nem olyan durva dolog, hiszen a kutya azért eszi, mert szüksége van rá!! Nem hiszem hogy csak úgy megenné!! Igaz, hogy vitamin hiánya lehet, ezért kérdez meg a dokit, hogy mit ajánl neki!! Mert ebből hosszútávon, semmi jó nem származik!!:
Egy kis Westie gazdija:)
Szia! Kutyakiképző létemre sok ilyen kutyával találkoztam már. Először is: NEM vitaminhiány! Hiszen gondoljuk csak el, a szervezet mindent hasznosít a tápból, amire neki szüksége van, és a hasznosíthatatlant adja ki magából.
Ez csupán egy rossz szokás! Elképzelhető, hogy az alomban az anya nem takarította fel a kölykei alatt a piszkot, és így maradt benne, hogy neki ezt el kell fogyasztania. lényega lényeg, nem jó!
Vedd pórázra, és keressétek meg a legközelebbi ürüléket, amit várhatóan el akar majd fogyasztani. Ahogy nyitja aszáját, húzd meg a pórázt, és szólj rá egy éles'Pfuj'-jal vagy 'Nem'-mel. Ha abbahagyta a szagolgatást, nagyon dícséd meg! Maradj ott addig vele, amíg nem távolodik el az ürüléktől, és ha újra enni kezdi, ismételd meg. Ha véglegesen otthagyta, játssz vele egy kicsit, és nagyon-nagyon dicsérd meg!
Az én kutyám már öreg de még mindig csinálja.
Azért annyira már leszoktattam, hogy ha kint vagyok a kertbe vele, nem eszi meg, de bentről láttam, hogy bizony majszolgatja.De nem vitaminhiány, ezt én is mondom, merő rossz szokás.
Szia!
Biztos forrásbol tudom,h azért eszi mert az anyja is megette az övéket.
én ugy tudom adni kell neki egy kocka ananászt(mi a konzerveset adtuk,az fel is van cikkezve)ettöl,más lesz a kutya székletének a szaga,és igy nem eszi meg.nekünk legalábbis bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!